Home Huis 9940 Evergem
Vijf Ringen 6
Kaart

Vijf Ringen 6

9940 Evergem Huis
168 m² wonen
333 m² perceel
€419.000

Op zoek naar een instapklare gezinswoning in een rustige buurt? Deze prachtige woning biedt het perfecte gezinsleven in Doornzele, Evergem. In deze rustige woonwijk vind je alles van een lokale basisschool tot aan openbaar vervoer, een prachtige speeltuin en veel groen om te genieten. Het reizen is eenvoudig dankzij de nabije R4.

Bij binnenkomst in de woning word je verwelkomd door een ruime hal met een apart toilet. De woning beschikt over een grote, lichte woonkamer met een comfortabele zithoek en eetruimte. De woonkamer loopt naadloos over in een open, volledig uitgeruste keuken, compleet met kookplaat, koelkast, vaatwasser en oven. Dankzij de grote dubbele ramen heb je een duidelijk zicht op de goed onderhouden, zuidgeoriënteerde tuin, die ook is voorzien van een terras en tuinhuis.

Bovendien biedt de woning extra opslagruimte in een aparte berging, een inpandige garage en toegang tot een zolder via een zolderluik. Boven vind je drie slaapkamers en een badkamer met een wastafelmeubel, bad, douche en toilet.

De woning heeft een oprit aan de voorkant en een zijpoort voor directe toegang tot de tuin. Bovendien is de woning uitgerust met 16 zonnepanelen, wat bijdraagt ​​aan de energie-efficiëntie.

Met een EPC-label A, drie slaapkamers, een inpandige garage en een tuin op het zuiden, staat deze woning boordevol voordelen.

Heb je interesse om deze prachtige woning te bezoeken? We ontvangen je graag. Neem gerust contact met ons op via 09 278 88 88.

* * *

Vijf Ringen 6 - 9940 Evergem - Deze volledig instapklare gezinswoning is gelegen te Doornzele, Evergem in een rustige woonwijk. Nabij geniet u van groen met een aangelegde speeltuin, een basisschool en het openbaar vervoer. Dankzij de R4 staat u zo op uw bestemming.

U komt de woning binnen via een inkomhal voorzien van apart toilet waarna u verder gaat in de ruime en lichtrijke woonkamer met zit- en eetgedeelte. Aangrenzend heeft u een open volledig geïnstalleerde keuken voorzien van kookplaat, ijskast, vaatwasmachine en oven. Dankzij de dubbele raampartij geniet u van zicht op de zuidgeoriënteerde tuin. Deze werd steeds goed onderhouden en is voorzien van terras en tuinhuis. Verder in de woning heeft u nog een aparte berging met aansluitend de inpandige garage. Op het eerste verdiep vindt u drie slaapkamers terug en een badkamer voorzien van lavabomeubel, ligbad, douche en toilet. Via een zolderluik is er toegang naar de zolder.

De woning heeft een oprit vooraan en dankzij het zijpoortje heeft u ook rechtstreekse toegang tot de tuin. Verder werd de woning voorzien van 16 zonnepanelen.

Troeven: EPC label A/ drie slaapkamers/ inpandige garage/ zuidgerichte tuin

Wenst u deze mooie te bezoeken? Neem gerust contact met ons op via 09 278 88 88.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 419.000
Kadastraal Inkomen
€ 655
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2012
Grond oppervlakte
333 m2
Bewoonbare oppervlakte
168 m2
Referentie
KV4E6G4T-RX3
Makelaar Code
3709392
EPC Waarde
92 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20240409-0003207633-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€419.000 / Convas
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com