Home Te Koop Huis 4910 Fays
Fays Village 7
Kaart

Fays Village 7

4910 Fays Huis Te Koop
130 m² wonen
4 slaapkamers

CENTURY 21 Or Bleu presenteert met trots een charmante, rustig gelegen woning in Theux - Fays, ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar rust en comfort in een landelijke omgeving. Deze 4-slaapkamerwoning straalt rust uit en heeft een praktische indeling.

De woning bestaat uit een kelder met wasruimte en een werkplaats, een begane grond met een entreehal, toilet, keuken en een woon- en eetkamer die directe toegang biedt tot de zonnige terras en tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer met bad, dubbele wastafel en toilet. De tweede verdieping herbergt nog twee slaapkamers. Bovendien is er een zolder die veel opbergruimte biedt.

Buiten geniet u van een prachtige terras en tuin, evenals een oprit met carport en garage. Het pand is uitgerust met 16 zonnepanelen (geïnstalleerd in 2022), dubbele beglazing in houten kozijnen, centrale verwarming op stookolie en een pelletkachel in de woonkamer. De dakbedekking is in uitstekende staat en werd ongeveer tien jaar geleden gerenoveerd en geïsoleerd. Daarnaast is er een nieuwe leistenen bekleding op de rechter zijgevel aangebracht.

Let op: de elektrische installatie moet worden geüpdatet om aan de huidige normen te voldoen. De woning heeft ook een septic tank en een op afstand bedienbare poort.

Deze woning is in uitstekende staat en perfect voor een gezin dat op zoek is naar rust in een landelijke omgeving. Neem voor een bezichtiging contact op met CENTURY 21 Or Bleu op 087 22 00 21 of via info@century21orbleu.be.

* * *

Fays Village 7 - 4910 Fays - THEUX - FAYS : CENTURY 21 Or Bleu a le plaisir de vous proposer à la vente cette charmante maison 4 chambres à la situation calme et pratique !

COMPOSITION :
- Sous-sol : caves avec buanderie et espace atelier.
- Rez-de-chaussée : hall d'entrée + WC, cuisine, salon et salle à manger avec accès direct à la terrasse et au jardin.
- 1er étage : 2 chambres à coucher et une salle de bain avec baignoire, double-vasque et WC.
- 2ème étage : 2 chambres à coucher
- Grenier : espace pour du stockage et du rangement
- Extérieur: terrasse et jardin bénéficiant d'un très bel ensoleillement, allée avec carport + garage.

ÉLÉMENTS TECHNIQUES :
16 panneaux photovoltaïques installés en 2022 (installation CONFORME), toiture en très bon état (rénovée et isolée il y a une dizaine d'années + nouveau bardage en ardoises sur le pignon latéral droit), châssis bois double vitrage, chauffage central au mazout, poêle à pellets dans le living, fosse sceptique, installation électrique à remettre en conformité et portail télécommandé. PEB n° 20240318000269, Classe E - 418 Kwh/m²/an. Consommation tot. 57.629 kWh/an.

La maison se trouve dans un état d'entretien impeccable et se prête parfaitement à l'accueil d'une famille à la recherche de tranquillité dans un cadre campagnard !

N'hésitez pas à demander une visite auprès de l'agence CENTURY 21 Or Bleu au 087 22 00 21 ou via l'adresse email info@century21orbleu.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 275.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
130 m2
Referentie
7I1Z70WDY84O
Makelaar Code
396-828
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€275.000 / C21 Or Bleu
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com