Kaart

7170 Fayt-lez-Manage Huis Te Koop
18000 m² wonen
210 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek onze virtuele tour op deze link https://envisite.net/vtour/fr/5vw57x en beleef de charme van dit prachtige huis in de regio FAYT-LEZ-MANAGE, op een steenworp afstand van alle voorzieningen.

Deze uitzonderlijke woning biedt een gezellige leefruimte bestaande uit een open salon, een badkamer en een semi-uitgeruste keuken op de begane grond. Het eerste verdiep herbergt een ruime slaapkamer van +/- 18m² en een kantoorruimte. Het huis is handig ontworpen met een zolder die is omgebouwd tot twee extra slaapkamers van +/- 13m² en +/- 10m² om aan ieders behoeften te voldoen.

Het huis heeft een betegelde kelder met een wasruimte die extra functionaliteit biedt. Buiten kunt u genieten van een terras met zicht op een prachtige tuin.

Dit huis is uitgerust met handige kenmerken zoals centrale verwarming, dubbele beglazing en tegelvloeren.

Voor alle documenten gerelateerd aan dit pand, bezoek onze website www.immoproprio.be. Het huis is beschikbaar voor een prijs vanaf €174.999 (voorbehouden aan de goedkeuring van de eigenaren).

Let op: de aangekondigde woonoppervlaktes in onze advertenties zijn de bewoonbare oppervlaktes zoals vermeld in het kadaster of Energie Prestatie Certificaat (EPC).

Deze informatie is informatief en niet contractueel en kan worden gewijzigd. De eigenaar van het pand heeft volledige vrijheid om te verkopen of niet, en als hij besluit te verkopen is hij niet verplicht om het hoogste bod te aanvaarden. Hij kiest het bod dat het beste past bij zijn eigen criteria (bedrag van het bod, voorwaarden, ondertekeningstermijn, etc).

Voor alle potentiele verkopers, bieden wij een gratis schatting aan binnen 24 uur. Neem contact met ons op via het nummer 028950045.

* * *

Référence Agence : v7170-275

*** VISITE VIRTUELLE : *** https://envisite.net/vtour/fr/5vw57x

Située à proximité de toutes les commodités , cette ravissante maison située dans la région de FAYT-LEZ-MANAGE, présente un espace de vie convivial.

Au rez-de-chaussée, un salon ouvert, une salle de bain et une cuisine semi équipée.

Au premier étage, une chambre spacieuse de +/- 18m² et un bureau. Le grenier aménagé en deux chambres de +/- 13m² et +/- 10m² constitue un ajout pratique pour répondre aux besoins de chacun.

Le sous-sol carrelé, incluant un espace buanderie, ajoute une dimension pratique à cette propriété. À l'extérieur, une terrasse, donnant sur un superbe jardin

Cette maison offre des avantages appréciables tels que le chauffage central, des fenêtres en double vitrage des sols carrelés.

Possibilité de bénéficier du taux d'enregistrement réduit, si toutes les conditions sont remplies. RC : 396 €

Tous les documents liés à ce bien sont téléchargeables sur notre site internet www.immoproprio.be

Faire offre à partir de 174.999€ (sous réserve d'acceptation des propriétaires).

Les surfaces habitables annoncées dans nos annonces sont les surfaces d'habitation communiqué dans la matrice cadastrale ou du PEB.

Descriptif à titre informatif et non contractuel, il est susceptible de modification.

Le propriétaires, vendeur du bien, dispose de la faculté, de manière totalement libre et autonome, de vendre ou de ne pas vendre. S'il décide de vendre, il est nullement tenu de retenir l'offre la plus élevée mais choisit celle qui lui convient le mieux au regard de ses propres critères (montant de l'offre, conditions suspensive, délai de signature, etc.).

Estimation gratuite dans les 24 heures pour tous propriétaires vendeurs, contactez-nous au 028950045

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 174.999
Kadastraal Inkomen
€ 396
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1900
Grond oppervlakte
210 m2
Bewoonbare oppervlakte
18000 m2
Referentie
QQSXDE0X1HGO
Makelaar Code
5923684
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€174.999 / Immo Proprio
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com