Kaart

Lumen 30

7880 Flobecq Huis Te Koop
206 m² wonen
2500 m² perceel
5 slaapkamers

Kom deze prachtige villa in het idyllische Flobecq ontdekken tijdens onze bezoekdag op donderdag 28/03/2024, enkel op afspraak. Geniet van een rustgevend panorama bij elke blik die u werpt vanuit deze ruimtelijke woning en ervaar de landelijke rust die deze unieke locatie te bieden heeft.

De villa zelf is een prachtexemplaar. Via de inkomhal met vestiaire en apart toilet, wandel je door naar de ruime, lichtrijke leefruimte met eetplaats. Vanaf het aangrenzende terras, kan je genieten van het adembenemende uitzicht. De keuken werd volledig vernieuwd en voorzien van ingebouwde toestellen. De nachthal leidt je dan weer naar drie royale slaapkamers en een moderne badkamer met inloopdouche.

Nog meer ruimte nodig? De zolderruimte biedt de mogelijkheid tot twee extra slaapkamers en een extra badkamer. Daarnaast beschikt de woning ook over een ruime en praktische kelder met wasplaats. Buiten vind je een ruime oprit, voorzien van automatische hekken, en een dubbele garage met automatische poorten. Veiligheid is verzekerd dankzij het aanwezige camera- en alarmsysteem.

Of je nu op zoek bent naar een ruimtelijk, goed onderhouden familiehuis, of een geschikte locatie voor een praktijk of kangoeroewoning, deze woning heeft het allemaal. De vraagprijs is een vanafprijs; alle biedingen worden voorgelegd aan de eigenaars die vrij zijn om te beslissen welk bod ze accepteren.

Reageer op deze advertentie om een bezoek in te plannen; wij nemen zelf contact met u op voor het vastleggen van een afspraak.

* * *

Lumen 30 - 7880 Flobecq - Deze prachtige villa op 25 are is zeer rustig gelegen in het landelijke Flobecq. Vanuit vrijwel elke ruimtegeniet u in alle rust van een fantastisch uitzicht.
Op het gelijkvloers bevinden zich de inkomhal met vestiaire, apart toilet, ruime lichtrijke living met eetplaats, terras (prachtig uitzicht), volledig vernieuwde keuken (alle toestellen ingebouwd), nachthal met 3 ruime slaapkamers en de vernieuwde badkamer (inloopdouche). Op de eerste verdieping is de zolderruimte, mogelijkheid voor 2 slaapkamers en een extra badkamer. Er is een ruime en praktische kelder met wasplaats. Verder is er een ruime oprit, afgesloten met automatisch hekken en een dubbele garage met automatische poorten. Camera en alarmsysteem aanwezig.

Een echte droom voor wie in alle rust wil wonen in het groen, de woning werd perfect onderhouden en vernieuwd. Alles op gelijkvloers en veel ruimte. Ook geschikt als praktijk, kangoeroewoning.

De prijs is een vanafprijs, elk bod wordt voorgelegd aan de eigenaars die zelf vrij zijn om te beslissen welk bod ze aanvaarden.

Gelieve op de advertentie te reageren voor een bezoek, wij bellen u zelf in om een afspraak in te plannen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 495.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1980
Grond oppervlakte
2500 m2
Bewoonbare oppervlakte
206 m2
Referentie
SRA79S4DK04C
Makelaar Code
4171
EPC Waarde
Niet van toepassing kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20230829036657
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
In aanvraag
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€495.000 / Makelaar De Smet
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com