Home Te Koop Huis 7012 FlÉnu
Vieux Chemin de Valenciennes 5
Kaart

Vieux Chemin de Valenciennes 5

7012 FlÉnu Huis Te Koop
195 m² wonen
3 slaapkamers

Deze charmante bungalow met een hangar en opslagruimte is te koop vanaf 350.000 euro, exclusief makelaarskosten, die voor rekening van de koper komen.

De woning is direct bewoonbaar en biedt een ruime serre/terras, een volledig uitgeruste keuken met eiland om aan te eten, een woonkamer, een nachthal, drie slaapkamers en een badkamer op de begane grond. De eerste verdieping bestaat uit een grote zolder die kan worden ingericht naar uw smaak.

De woning is uitgerust met dubbele beglazing, centrale verwarming op stookolie en een elektrische boiler voor warm water. Bijkomstige kenmerken zijn een bijgebouw van 81 m² en aangrenzende opslagruimte van 38 m².

Het buitenleven wordt geoptimaliseerd door een prachtige tuin, een inrijpoort met parkeerplaatsen voor auto's, een vrijstaand zwembad omgeven door een mooi houten terras en een vijver. De grond is in totaal 13 ares 30 centiares groot.

Het pand heeft een energie-efficiëntieklasse van C, met een energieverbruik van 200 kWh/m² per jaar. Het kadasterinkomen bedraagt 731 euro.

Houd er rekening mee dat deze advertentie niet bindend is en geen aanbod vormt. De eigenaren behouden zich het recht voor om te beslissen of een aanbod voor hun eigendom al dan niet wordt geaccepteerd. Eventuele hogere biedingen op een lopende aanbieding zullen worden bepaald door de regels van het aanbod van het makelaarskantoor Logissim. Voor meer informatie over onze tarieven en voorwaarden kunt u terecht op: www.logissim.be. De aangegeven bewoonbare oppervlakte is gebaseerd op het energieprestatiecertificaat (PEB).

* * *

Vieux Chemin de Valenciennes 5 - 7012 FlÉnu - Prix: Offre à partir de 350.000 euros, frais d'agence non inclus et à charge de l'acquéreur.

Maison plain-pied habitable rapidement + hangar et espace de stockage se disposant comme suit:

Maison au REZ: Grande véranda/terrasse, cuisine équipée avec îlot à manger, salon, hall de nuit, 3 chambres, salle de bains.

Etage: Grand grenier aménageable.

Divers: Châssis double vitrage, chauffage central MAZOUT, boiler électrique pour l'eau chaude.

Autres: Hangar de 81 m² au sol + espace de stockage attenant de 38 m².

Beau jardin, entrée et parkings pour voitures, piscine auto portante entourée d'une jolie terrasse en bois, étang...

RC: 731 euros.

Superficie totale: 13 ares 30 centiares.

PEB: C - 200 kWh/m².an

Prix: Offre à partir de 350.000 euros, frais d'agence non inclus et à charge de l'acquéreur. Publicité à caractère non contractuel et ne constituant pas une offre. Les propriétaires se réservent le droit de décision, d'acceptation ou non sur toute(s) offre(s) soumise(s) pour leur bien. Les éventuelles offres supérieures sur une offre en cours seront conditionnées par les règles de l'offre de l'agence Logissim. Consultez notre barème et conditions sur: www.logissim.be. Superficie habitable affichée en fonction du PEB.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 350.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
195 m2
Referentie
YUM4QZB2H6UF
Makelaar Code
11586
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€350.000 / --
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com