Home Te Koop Huis 7080 Frameries
Rue Sainte-Philomène 109
Kaart

Rue Sainte-Philomène 109

7080 Frameries Huis Te Koop
79 m² wonen
2 slaapkamers

Op zoek naar een woning om te renoveren? Voor slechts €75.000 (exclusief makelaarskosten, voor rekening van de koper) kunt u eigenaar worden van dit veelzijdige pand.

Betreed de woning en ontdek op de begane grond een gezellige woonkamer, een eetkamer en een functionele keuken. Er is ook een badkamer aanwezig voor uw gemak. Buiten biedt een sfeervolle binnenplaats, aangevuld met een tuin, volop ruimte voor recreatie en ontspanning.

De woning heeft ook een bovengronds niveau met twee slaapkamers, waarvan één aan de achterzijde bereikbaar is via de andere. De tweede verdieping herbergt een zolder die kan worden omgetoverd tot een extra slaapkamer.

Wat het comfort betreft, geniet u van dubbele beglazing in de meeste kamers, evenals een gasverwarming en een gasboiler. Voor opslagdoeleinden is er in de onderbouw een kelder beschikbaar.

Met een totale oppervlakte van 1 are en 10 centiare, en een energieprestatiecertificaat (EPC) van klasse F (449 kWh/m².jaar), biedt dit eigendom tal van mogelijkheden.

Deze advertentie is niet contractueel en vormt geen aanbod. De eigenaren behouden zich het recht voor om te beslissen over eventuele offertes die voor hun eigendom worden ingediend. Hogere offertes op een lopende aanbieding zijn onderworpen aan de regels van het aanbod van Logissim-agentschap. Raadpleeg onze tarieven en voorwaarden op: www.logissim.be. De getoonde bewoonbare oppervlakte is gebaseerd op de EPC.

* * *

Rue Sainte-Philomène 109 - 7080 Frameries - Prix: 75.000 euros, frais d'agence non inclus et à charge de l'acquéreur.

Maison à rénover comprenant:

Sous-sol: Cave.

Rez: Salon, salle à manger, cuisine, salle de bains, cour, jardin.

Etage: Une chambre passante sur l'arrière et une chambre sur l'avant.

Etage 2: Grenier aménageable en une chambre.

Divers: Châssis double vitrage en majorité, convecteur GAZ, chauffe-eau GAZ.

RC: 292 euros.

Superficie totale: 1 are 10 centiares.

PEB: F - 449 kWh/m².an

Prix: 75.000 euros, frais d'agence non inclus et à charge de l'acquéreur. Publicité à caractère non contractuel et ne constituant pas une offre. Les propriétaires se réservent le droit de décision, d'acceptation ou non sur toute(s) offre(s) soumise(s) pour leur bien. Les éventuelles offres supérieures sur une offre en cours seront conditionnées par les règles de l'offre de l'agence Logissim. Consultez notre barème et conditions sur: www.logissim.be. Superficie habitable affichée en fonction du PEB.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 75.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
79 m2
Referentie
-AYCSSLK-04L
Makelaar Code
11609
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€75.000 / --
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com