Home Te Koop Huis 7080 Frameries
Rue Donaire 31
Kaart

Rue Donaire 31

7080 Frameries Huis Te Koop
94 m² wonen
2 slaapkamers

Op zoek naar een charmant klein huis om op te frissen? Vanaf een prijs van 85.000 euro (exclusief makelaarskosten en ten laste van de koper) kan deze woning van jou zijn.

Deze woning heeft een knusse indeling met op de gelijkvloerse verdieping een salon, eetkamer en semi-ingerichte keuken. Daarnaast vind je er een douchekamer, binnenplaats en tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers. De tweede verdieping beschikt over een inrichtbare zolder.

Het huis is voorzien van gasconvectoren en een elektrische boiler voor warm water. Daarnaast is er dubbele beglazing. In de kelder heb je extra opslagruimte. De totale oppervlakte van de woning bedraagt 90 centiare en het kadastraal inkomen is 359 euro.

Wat betreft energieprestaties scoort de woning een E-label met een verbruik van 347 kWh/m² per jaar volgens het Energieprestatiecertificaat (EPC).

Let op, deze advertentie is niet contractueel en vormt geen aanbod. De eigenaren behouden zich het recht voor om al dan niet akkoord te gaan met eventuele offertes voor hun woning. Verder worden eventuele hogere biedingen op een lopend bod bepaald door de regels van het aanbod van het agentschap Logissim. Raadpleeg onze tarieven en voorwaarden op www.logissim.be. De aangegeven woonoppervlakte is gebaseerd op het EPC.

Dit is een geweldige kans voor zowel investeerders als starters op de woningmarkt. Mis deze unieke kans niet en maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging. Dit kan je volgende thuis worden!

* * *

Rue Donaire 31 - 7080 Frameries - Prix: Offre à partir de 85.000 euros, frais d'agence non inclus et à charge de l'acquéreur.

Chouette petite maison à rafraichir comprenant:

Sous-sol: Cave.

Rez: Salon, salle à manger, cuisine semi-équipée, salle de douche, cour, jardin.

Etage: Deux chambres.

Etage 2: Grenier aménageable.

Divers: Convecteurs GAZ, boiler électrique pour l'eau chaude, châssis double vitrage.

RC: 359 euros.

Superficie totale: 90 centiares.

PEB: E - 347 kWh/m².an

Prix: Offre à partir de 85.000 euros, frais d'agence non inclus et à charge de l'acquéreur. Publicité à caractère non contractuel et ne constituant pas une offre. Les propriétaires se réservent le droit de décision, d'acceptation ou non sur toute(s) offre(s) soumise(s) pour leur bien. Les éventuelles offres supérieures sur une offre en cours seront conditionnées par les règles de l'offre de l'agence Logissim. Consultez notre barème et conditions sur: www.logissim.be. Superficie habitable affichée en fonction du PEB.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 85.000
Kadastraal Inkomen
€ 359
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
94 m2
Referentie
LOA37YYVJOCG
Makelaar Code
11611
EPC Waarde
347 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20240323005450
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Demandé(e)
Dagvaarding uitgebracht
Demandé(e)
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Demandé(e)
Verkavelingsvergunning
Demandé(e)
Bestemming
Demandée
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€85.000 / --
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com