Home Huis 1570 Galmaarden
Zeuningenstraat 35
Kaart

Zeuningenstraat 35

1570 Galmaarden Huis
151 m² wonen
2628 m² perceel
4 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Bezoek onze prachtig gerenoveerde, vrijstaande woning in Galmaarden op zaterdag 13 april van 9u tot 12u (uitsluitend op afspraak). Deze woning combineert modern comfort met landelijke charme en biedt een panoramisch uitzicht op de aangrenzende weilanden.

In 2018 werd het huis met veel zorg en aandacht voor detail volledig vernieuwd. Het resultaat is een woning die uitblinkt in comfort en stijl, maar ook op het gebied van duurzaamheid. Met twee warmtepompen, twaalf zonnepanelen met thuisbatterij en een hoge EPC-score, geniet je van een energiezuinige leefstijl. Extra comfort wordt geboden door dubbele beglazing met hoogrendementsglas en airconditioning, wat zorgt voor een aangename temperatuur ongeacht het seizoen.

De gelijkvloerse verdieping beschikt over een moderne keuken met uitzicht op de weide, een eetkamer, toilet, woonkamer en ruime berging. De eerste verdieping herbergt twee slaapkamers, een bureau dat tevens als extra slaapkamer kan worden benut en een stijlvolle badkamer. De zolderverdieping omvat een charmante slaapkamer met een prachtig groen uitzicht en handige dressing.

Het royale perceel van 26a28ca, de twee stallen, zadelkamer, winterpaddock en aangrenzend weiland maken dit tot de ideale woning voor dierenliefhebbers. Geniet van de rust en vrijheid van het landelijk leven, maar met alle gemakken van moderne voorzieningen binnen handbereik. Tevens is er in dezelfde straat een grote manege/sportstal met complete paardeninfrastructuur aanwezig.

Mis deze unieke kans niet om te wonen op een locatie die rust, ruimte en comfort combineert. De vermelde prijs is een richtprijs; na ontvangst van de biedingen zal de verkoper een beslissing nemen.

Voor meer informatie of een bezichtiging neem je vandaag nog contact met ons op via 053/60.65.66.

* * *

Zeuningenstraat 35 - 1570 Galmaarden - GALMAARDEN - Gerenoveerde open bebouwing met uitzicht op aanpalende weide

Dit mooie gerenoveerde huis biedt een perfecte combinatie tussen modern comfort en landelijke charme.

Het huis is volledig gerenoveerd in 2018, met zorg en aandacht, waardoor het voldoet aan de hedendaagse normen van comfort en stijl en dit in combinatie met minimale energiekosten. Duurzaamheid staat voorop. Geniet van een energiezuinige levensstijl dankzij 2 warmtepompen, 12 zonnepanelen met thuisbatterij en een EPC-label B. 
Daarenboven wordt optimaal comfort gegarandeerd door de dubbele beglazing met hoogrendementsglas en airconditioning, waardoor een aangename leefomgeving wordt gecreëerd, ongeacht het seizoen.

Met een goed doordachte indeling biedt het gelijkvloers een gezellige keuken met uitzicht op de weide, eetkamer, toilet, woonkamer en berging. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, een bureau dat ook kan dienen als slaapkamer en een moderne badkamer. De zolderverdieping herbergt een charmante slaapkamer met een prachtig groen vergezicht en een handige dressing.

Het buitenleven op zijn best: 
Dit pand beschikt over een royaal perceel van 26a28ca, twee stallen, een zadelkamer, een winterpaddock en weide, waardoor het een droom wordt voor dierenliefhebbers. Geniet van de rust en ruimte van het buitenleven, terwijl je toch de luxe van moderne voorzieningen binnen handbereik hebt. Bovendien bevindt zich in dezelfde straat een grote manege/sportstal met alle nodige paardeninfrastructuur.

Mis deze unieke kans niet om te wonen in een prachtige omgeving met alle comfort en voorzieningen die je maar kunt wensen. 
De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. 
De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging: 053/60.65.66

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Kadastraal Inkomen
€ 406
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1917
Grond oppervlakte
2628 m2
Bewoonbare oppervlakte
151 m2
Referentie
WAXX9S5C1E97
Makelaar Code
5918175
EPC Waarde
146 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240212-0003130083-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com