Home Te Koop Huis 9890 Gavere
Steenweg 106
Kaart

Steenweg 106

9890 Gavere Huis Te Koop
223 m² wonen
626 m² perceel
3 slaapkamers

Deze splinternieuwe woning, gebouwd door Plan en Bouw, bevindt zich op een ideale locatie tussen Gavere en Asper. Het heeft alles wat je dagelijks nodig hebt binnen handbereik.

De woning, getekend in tijdloze stijl en perfect geplaatst op het perceel, biedt een prachtige tuin met zuidwestelijke oriëntatie. Hier geniet je van rust, moderne gemakken en het typerende groene landschap met bomen, velden en weiden.

Op de begane grond kom je binnen in een ruime hal met apart gastentoilet. De grote woonkamer met open keuken ademt ruimte en gezelligheid. Verder vind je hier een slaapkamer met eigen badkamer en dressing, en een inpandige garage met wasruimte.

De eerste verdieping herbergt nog twee mooie slaapkamers, een grote badkamer, een extra toilet, een technische ruimte en een zolder. Kortom, alle ruimte en comfort die je nodig hebt.

De woning is voorzien van modern comfort zoals vloerverwarming op de begane grond en 4.300 Wpiek aan zonnepanelen.

Met de E17 op slechts 6 minuten afstand en het treinstation van Asper op minder dan een kilometer, is deze woning een echte troef voor pendelaars. In 20 minuten sta je in het centrum van Gent.

Je kunt de woning zowel wind- en waterdicht, als volledig afgewerkt aankopen. Op dit moment is de woning al grotendeels wind- en waterdicht.

Bij interesse kun je Pieterjan contacteren op 0472 80 20 65 of via pw@immo09.be.

* * *

Steenweg 106 - 9890 Gavere - Deze nieuwbouw woning (lot 2) wordt gebouwd door Plan en Bouw en is gelegen op een verbindingsweg tussen Gavere en Asper.
Wat je dagelijks nodig hebt, vind je in je buurt.

Door de goede inplanting tov. het perceel en de hieraan gekoppelde tijdloze stijl van woning, beschikt men over een mooie tuin (Zuidwest oriëntatie), maw. je woont rustig en hedendaags, met het typische groene landschap van bomen, akkers en weiden.

Indeling:
*gelijkvloers: ruime inkomhall met een apart gastentoilet, een grote leefruimte (salon en eetplaats) met een aangekoppelde open keuken, een slaapkamer met aangekoppelde badkamer (ligbad, inloopdouche, dubbele lavabo en toilet) en dressing en een inpandige garage met wasruimte.
*1ste verdieping: 2 mooie slaapkamers, een afzonderlijk toilet op de nachthall, een grote badkamer (douche en dubbele lavabo), een techniekenruimte en een zolder.

Alle hedendaags comfort is aanwezig zoals: vloerverwarming op het gelijkvloers, 4.300 Wpiek aan zonnepanelen, etc.

De vlotte bereikbaarheid tov. de E17 (slechts 6 min naar de oprit in Deinze/Nazareth of 8 min naar de oprit in De Pinte/Eke) en het treinstation van Asper (850 meter) zijn een ongelofelijke troef voor pendelaars!
Op 20 minuten sta je in centrum Gent.

Deze woning kan zowel ruwbouw wind- & waterdicht, als afgewerkt aangekocht worden.

De woning staat bijna wind- en waterdicht op heden.

Bij interesse, bel of mail Pieterjan op 0472 80 20 65 of pw@immo09.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 618.407
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Grond oppervlakte
626 m2
Bewoonbare oppervlakte
223 m2
Referentie
4DCVTXERWKXI
Makelaar Code
2024PWTK29
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€618.407 / Immo 09
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com