Kaart

Kolkstraat 7

3450 Geetbets Huis Te Koop
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Op zoek naar een renovatieproject? Ontdek deze ruime open bebouwing, prachtig gelegen in een rustige omgeving. Het perceel beslaat 6a 25ca en is omringd door groen. Hoewel de woning een volledige renovatie aan de binnenkant nodig heeft, biedt het veel potentieel om te transformeren in een prachtige woonst.

Het huis beschikt over drie grote slaapkamers en een grote garage. In 2021 werd het zadeldak en plat dak volledig vernieuwd, wat een solide basis biedt voor verdere renovaties.

De huidige indeling op het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, een garage/berging, een ruime slaapkamer, een badkamer met instapdouche, een leefruimte, een keuken en een aparte, grote garage. De tuin bevindt zich aan de zijkant en achterkant van het huis.

Op de eerste verdieping vind je nog twee grote slaapkamers. De zolder is toegankelijk via een luik en biedt de mogelijkheid om een extra slaapkamer te creëren.

Kortom, deze woning biedt tal van mogelijkheden voor wie graag zijn eigen stempel op zijn woning drukt.

* * *

Kolkstraat 7 - 3450 Geetbets - Te renoveren woning met 3 grote slpks en grote garage Zeer rustig gelegen open bebouwing op een perceel van 6a 25ca. Het zadeldak en plat dak zijn volledig nieuw van 2021. De woning is van binnen volledig te renoveren maar kan na renovatie een pareltje worden omgeven door groen. De huidge indeling omvat om het gelijkvloers: inkomhal, garage/berging, grote slaapkamer, badkamer met instapdouche, leefruimte, keuken, grote apart staande garage en zij- en achtertuin. De verdieping omvat 2 grote slaapkamers. De zolder is bereikbaar via een luik en hier kan men nog een slaapkamer bijmaken.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
4UMYOL8PYN8X
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com