Home Te Koop Huis 9000 Gent
schaliestraat 61
Kaart

schaliestraat 61

9000 Gent Huis Te Koop
65 m² wonen
36 m² perceel
2 slaapkamers

Ontdek uw droomwoning in het hart van Gent, waar historische charme en modern comfort samenkomen. Dit huis straalt authenticiteit uit met zijn majestueuze vloeren, elegante hoge plafonds en sierlijke trappen. Gelegen in een rustige straat, geniet u hier van de perfecte balans tussen stadsleven en sereniteit. Met een tramhalte vlakbij bent u snel bij de Koormarkt Gent of het Gent Sint-Pieters Station en talrijke boetieks en eetgelegenheden liggen binnen handbereik.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een hal vol karakter. De voorzijde van het huis biedt een uitnodigende zithoek, ideaal voor thuiswerkers en fietsliefhebbers. De stralend witte keuken nodigt uit tot samen koken en de open eethoek is de perfecte plek voor onvergetelijke diners. De badkamer, met inloopdouche en stijlvol badkamermeubel, is betegeld met prachtig keramiek.

Een sierlijke houten trap leidt naar de eerste verdieping, waar een veelzijdige ruimte kan dienen als slaap- of ontspanningsruimte. Op de tweede verdieping vindt u een tweede slaapkamer, een knusse ruimte waar romantiek gegarandeerd zal bloeien.

Deze verborgen parel in Gent wacht op uw ontdekking. Mis deze unieke kans niet om dit prachtige huis uw nieuwe thuis te maken in het dynamische Gent. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en laat u betoveren door de onweerstaanbare charme van dit bijzondere pand. Welkom thuis.

* * *

schaliestraat 61 - 9000 Gent - Welkom in uw droomhuis, een idyllisch toevluchtsoord dat pronkt in het kloppende hart van Gent. Een plek waar de echo's van het verleden harmonieus samenvloeien met stedelijk comfort en uw woondroom tastbare vorm aanneemt. Dit huis heeft een ziel, een karakter dat gracieuze authenticiteit uitstraalt; met zijn majestueuze vloeren, de statige deuren, de elegante hoge plafonds en de sierlijke trappen vormt het een thuis met een verhaal. Gelegen in een vredige binnenstraat, geniet u hier van de onbetaalbare mix van centrumsensatie en zen-achtige rust. Engageer in het stadse leven met een tramhalte op slechts een zucht van uw voordeur, die u in een mum van tijd naar het bruisende Koormarkt Gent of het Gent Sint-Pieters Station brengt. En wanneer uw zinnen worden geprikkeld door de culinaire avonturen of winkelwensen, liggen die verlokkingen binnen handbereik in de vorm van charmante boetiekjes en eethuisjes die de straten van Gent sieren. Deze buurt ademt gezelligheid, waar warme buren en een levendige straat zich mengen tot een community waar u wilt behoren, slechts enkele passen van de prestigieuze Odisee Hogeschool. Maar het echte betovering ontstaat pas bij binnenkomst; het huis opent zich met een hal vol karakter die uw hart gegarandeerd sneller doet kloppen. De voorzijde van het huis onthult een uitnodigende zithoek, perfect afgestemd op de noden van de moderne thuiswerker en fietsliefhebber. De witter dan witte keuken roept beelden op van gezamenlijke kokkerellen, terwijl de open eethoek zich presenteert als het podium voor onvergetelijke diners met dierbaren. De badkamer, compleet met inloopdouche en stijlvol badkamermeubel, is betegeld met vol keramische pracht en praal.
Een sierlijke houten trap slingert omhoog, waar op de eerste verdieping de houten plankenvloeren leiden naar een slaap- of ontspanningsvertrek dat met gemak kan transformeren tot uw persoonlijke concertzaal. Kruip nog hoger en laat het gevoel van huiselijkheid u omhullen in de tweede slaapkamer, een domein waar de vonken van romantiek ontegenzeggelijk over zullen springen.
Een parel, verscholen in Gent, wacht op uw ontdekkingstocht. Een unicum, dat roept om uw intrede. Laat deze kans niet aan uw neus voorbijgaan, maak deze wonderlijke woning uw nieuwe leefwereld te midden van Gentse dynamiek. Neem de stap, stuur ons vandaag nog een bericht voor een bezichtiging en laat u innemen door de onweerstaanbare charme en pracht van dit uitzonderlijk optrekje. Welkom thuis.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 230.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
36 m2
Bewoonbare oppervlakte
65 m2
Referentie
5LO6ZLR2G2PS
Makelaar Code
sfeerwoning-hartje-gent-8
EPC Waarde
325 kWh/m2
EPC Label
D
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€230.000 / Cannoodt
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com