Home Te Koop Huis 9000 Gent
Vlaamsekaai 128
Kaart

Vlaamsekaai 128

9000 Gent Huis Te Koop
230 m² wonen
136 m² perceel
6 slaapkamers

Ontdek deze unieke herenwoning met een prachtige karaktergevel en stadstuin in Gent. Deze woning, gelegen aan de populaire Vlaamse Kaai, betovert je met zijn charmante art-deco elementen en indrukwekkende uitstraling. Geniet van het exclusieve woongevoel dat deze woning biedt, met pittoreske uitzichten op de rivier de Leie en de historische gebouwen langs de kade.

Binnen in de woning word je verwelkomd door een indrukwekkende inkomhal die naar de ruime kelderverdieping leidt, ideaal voor extra opslag of een hobbyruimte. De marmeren schouwwand in de leefruimte straalt klasse uit, terwijl de grote leefkeuken het hart van de woning vormt. Vanuit hier heb je een prachtig uitzicht op de tuinveranda en de stadstuin.

De eerste verdieping beschikt over een badkamer met een groot ligbad en douche, en twee ruime slaapkamers. Eén slaapkamer biedt een rustgevend uitzicht op het water en de kade. Op de tweede verdieping vind je nog twee grote slaapkamers. Het hoogtepunt van de woning is de derde verdieping met een duplex slaapkamer met mezzanine. Daarnaast is er nog een zesde slaapkamer die als gastenkamer, thuiskantoor of hobbyruimte kan dienen.

Mis deze kans niet om te wonen in een prachtige omgeving vol architectonische schoonheid en historische charme. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen.

* * *

Vlaamsekaai 128 - 9000 Gent - Unieke herenwoning met schitterende karaktergevel en stadstuin in Gent
Stap binnen in deze prachtige herenwoning en laat je betoveren door zijn charmante art-deco elementen en indrukwekkende uitstraling.
Gelegen aan de Vlaamse Kaai, een populaire locatie in Gent met uitzicht op de rivier de Leie en de historische gebouwen langs de kade, biedt deze woning een werkelijk exclusieve woonsfeer.
De ligging aan de oevers van de Leie biedt niet alleen pittoreske uitzichten, maar ook gemakkelijke toegang tot het levendige stadscentrum van Gent, parken en prachtige wandel- en fietsroutes.
Je kunt dagelijks genieten van het beste dat deze stad te bieden heeft, terwijl je toch in een gegeerde gewilde omgeving woont.
Bij het betreden van de woning word je meteen begroet door een indrukwekkende inkomhal, die leidt naar de ruime kelderverdieping van 100 m², perfect voor extra opslag of een hobbyruimte.
De leefruimte op de begane grond straalt klasse uit, met zijn marmeren schouwwand die een elegant statement maakt.
Vanuit hier leiden dubbele glazen deuren je moeiteloos naar de grote leefkeuken - het hart van deze herenwoning.
In de keuken geniet je van overvloedig licht en een prachtig uitzicht op de tuinveranda en stadstuin.
De tuinveranda is voorzien van twee bergingen en een toilet, terwijl de stadstuin is omringd door bomen die geliefd zijn bij talloze vogels.
Op de eerste verdieping vind je een uitbouw met een badkamer met een groot ligbad en douche, evenals twee ruime slaapkamers.
Eén van de slaapkamers, met een oppervlakte van 23 m², biedt een ongelooflijk rustgevend uitzicht op het water en de kade, waar je zelfs vissen in het water kunt spotten.
Op de tweede verdieping wachten opnieuw twee grote slaapkamers, met plankenvloeren en authentieke deuren die de unieke sfeer van de woning weerspiegelen.
Maar het hoogtepunt van deze herenwoning bevindt zich op de derde verdieping, waar je wordt begroet door een heerlijke duplex slaapkamer met mezzanine, met een totale oppervlakte van 29 m². Hier kun je je terugtrekken en genieten van je eigen privéoase.
Daarnaast is er nog een zesde slaapkamer van 12 m², die talloze mogelijkheden biedt als gastenkamer, thuiskantoor of hobbyruimte.
Deze herenwoning biedt een unieke kans om te wonen in een prachtige omgeving, omringd door architectonische schoonheid en historische charme.
Mis deze gelegenheid niet en maak deze unieke woning jouw thuis in Gent.
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 374.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
136 m2
Bewoonbare oppervlakte
230 m2
Referentie
SCX40AYB0IKW
Makelaar Code
herenwoning-met-stadstuin-vlaa
EPC Waarde
424 kWh/m2
EPC Label
E
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€374.000 / Cannoodt
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com