Home Te Koop Huis 9000 Gent
Forelstraat 124
Kaart

Forelstraat 124

9000 Gent Huis Te Koop
196 m² perceel
4 slaapkamers

Dit unieke pand, gelegen tussen de Lousbergkaai en Wolterslaan in het centrum van Gent, is omringd door twee parken en nabij de kunstateliers van Kunst(H)art. Het is ideaal voor actieve koppels die houden van stadsleven. Voorheen was dit pand de thuisbasis van een bekende en succesvolle broodjeszaak. Het biedt tal van mogelijkheden, denk aan een praktijkruimte, een zelfstandige activiteit of als woonruimte voor studerende kinderen.

Het pand heeft vier slaapkamers, wat het geschikt maakt voor een groot gezin. De kamers kunnen ook omgevormd worden tot kantoor- of werkruimtes. Bovendien beschikt het over een ruim magazijn van 70m² met een achteruitgang die uitkomt op een park, wat handig is voor leveranciers en klanten.

De ligging is ideaal voor wie houdt van de stad, maar ook de rust van de omliggende parken weet te waarderen. De nabijheid van kunstateliers zorgt voor een creatieve en inspirerende omgeving. Onlangs is de badkamer gerenoveerd en voorzien van een moderne inloopdouche, wat een luxe touch geeft aan het pand.

Of u nu op zoek bent naar een plek om te wonen en te werken, of een investering zoekt, dit pand heeft veel potentieel en kan aan al uw behoeften voldoen.

* * *

Forelstraat 124 - 9000 Gent - Uniek pand op een uitgelezen ligging tussen LOUSBERGKAAI en WOLTERSLAAN, omgeven door twee parken en achteraan de kunst ateliers van Kunst(H)art.
De gegeerde drie hoek Zalmstraat, Forelstraat, Karperstraat voor de actieve koppels met een hart voor CENTRUM GENT. Dit handelspand met woonst en groot magazijn ( extra uitgang achteraan) was de thuis basis van een heel gekend en succesvol broodjeszaak. Gelegen op een centrale locatie in de richting van het stadscentrum van Gent. Dit pand biedt een ideale gelegenheid voor verschillende doeleinden, zoals een praktijkruimte, broodjeszaak, zelfstandig beroep of zelfs de ideale thuis basis voor studerende kinderen. (magazijn apart te verhuren). Het pand beschikt over vier slaapkamers, wat zorgt voor voldoende ruimte voor een groot gezin of de mogelijkheid om kamers om te zetten naar een kantoor- of werkomgeving. Daarnaast is er een ruim magazijn van 70m² aanwezig, met een achteruitgang die uitkomt op een park. Dit biedt veel mogelijkheden voor leveranciers en klanten. De ligging van het pand is perfect voor diegenen die willen genieten van de nabijheid van de stad, maar ook de rust van de omliggende parken waarderen. Daarnaast zijn er kunstateliers in de buurt, wat een creatieve en inspirerende omgeving biedt. Een van de onlangs gerenoveerde hoogtepunten van het pand is de gloednieuwe badkamer van hoge kwaliteit met een moderne inloopdouche. Dit voegt een vleugje luxe toe aan het geheel en biedt een ontspannende en comfortabele ervaring. Kortom, dit handelspand met woonst en groot magazijn is perfect gelegen en heeft veel potentieel voor verschillende doeleinden. Of u nu op zoek bent naar een plek om te wonen en te werken, of een investering zoekt, dit pand kan aan al uw behoeften voldoen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 365.000
Kadastraal Inkomen
€ 959
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
196 m2
Referentie
3Y2L0W-UB67B
Makelaar Code
lekker-wonen-en-werken-magazij
EPC Waarde
388 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€365.000 / Cannoodt
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com