Home Te Koop Huis 9050 Gentbrugge
Jean Jaurèslaan 87
Kaart

Jean Jaurèslaan 87

9050 Gentbrugge Huis Te Koop
140 m² wonen
210 m² perceel
3 slaapkamers

Deze sfeervolle woning is perfect gelegen in het geliefde Gentbrugge, dichtbij alle voorzieningen die u nodig heeft. Openbaar vervoer, treinstations Merelbeke en Gentbrugge, belangrijke autowegen, winkelgelegenheden, scholen en sportfaciliteiten liggen allemaal binnen handbereik. Daarnaast kunt u te voet of met de fiets gemakkelijk het centrum van Gent bereiken. Voor diegenen die van natuur houden, bieden de nabijgelegen natuurgebieden Gentbrugse Meersen en Liedemeerspark talloze mogelijkheden voor ontspanning en rust.

Bij binnenkomst in de woning treft u een hal aan die toegang biedt tot de kelder. De benedenverdieping bevat een voorkamer die als bureau kan dienen, een comfortabele woonkamer aangesloten op een heldere keuken met uitzicht op de tuin, een badkamer met toilet en een handige berging/wasruimte. Op de eerste verdieping vindt u twee ruime slaapkamers. De tweede, eveneens bovenste, verdieping heeft een derde slaapkamer en een kleinere kamer die momenteel als zolder wordt gebruikt, maar ook kan worden omgevormd tot kinderkamer, bureauruimte of dressing.

De woning is voorzien van een grote, groene en zonnige tuin met terras die toegankelijk is via een achterwegel, ideaal voor fietsen. Extra troeven zijn rolluiken aanwezig in heel het huis, dubbel glas, een goed onderhouden dak en een regenput.

Mis deze kans niet en neem snel contact op met Bart op nummer 092741558 om een bezichtiging in te plannen. Let op: er geldt een renovatieverplichting; het EPC moet binnen vijf jaar na aankoop ten minste label D behalen.

* * *

Jean Jaurèslaan 87 - 9050 Gentbrugge - Deze woning is gelegen op een toplocatie in het populaire Gentbrugge. De nabijheid van openbaar vervoer, de treinstations Merelbeke en Gentbrugge, autosnelwegen, alle nodige winkels, scholen, sportcentra en vooral het op wandel/fietsafstand gelegen Gent-centrum maken van deze woning de ideale uitvalsbasis voor iemand die graag alles dichtbij heeft. Ook de vlakbij gelegen natuurgebieden de Gentbrugse Meersen en het Liedemeerspark zorgen voor de nodige ontspannings- en rustmogelijkheden. Kortom: een echte toplocatie.
De woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal met toegang tot de kelder, een voorkamer die ook kan dienen als bureau, een living met aansluitend de lichtrijke keuken die uitgeeft op de tuin, een badkamer met toilet en een berging/wasplaats.
De 1ste verdieping biedt plaats aan 2 ruime slaapkamers.
Op de 2de en tevens bovenste verdieping vinden we de 3de slaapkamer terug, alsook een kleinere kamer die nu dienst doet als zolder, maar ook ingericht kan worden tot kinderkamer, bureauruimte of dressing.
De woning beschikt over een grote groene zonnige tuin met terras die achteraan uitgeeft op een wegel. De ideale toegang voor fietsen.

Extra troeven:
- Overal rolluiken aanwezig.
- Overal reeds dubbel glas.
- Dak in goede staat
- Regenput

Wees er snel bij en contacteer Bart op het nummer 092741558 voor het inplannen van een bezoek.

Renovatieverplichting van toepassing: binnen vijf jaar na aankoop moet het EPC min. label D halen

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 299.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1939
Grond oppervlakte
210 m2
Bewoonbare oppervlakte
140 m2
Referentie
LGVZEYFXFECD
EPC Waarde
510 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Niet meegedeeld
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
In aanvraag
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€299.000 / Cornelis & Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com