Home Te Koop Huis 9050 Gentbrugge
schooldreef 96
Kaart

schooldreef 96

9050 Gentbrugge Huis Te Koop
159 m² wonen
235 m² perceel
3 slaapkamers

Stel je voor... Een sfeervolle burgerwoning in het pittoreske Gentbrugge, omgeven door adembenemende woningen en vlakbij het magische park van Gentbrugse Meersen. Zodra je binnenstapt, word je betoverd door de authentieke details, prachtige glas-in-lood ramen en de geur van originele houten vloeren.
Ontdek de ruime hal met zijn indrukwekkende trap die je naar de knusse woonkamer leidt, compleet met een prachtige boog en ingebouwde open haard. Geniet van het uitzicht op de betoverende tuin en laat het zonlicht je verwarmen. De keuken, met handgemaakte eiken kasten, biedt genoeg ruimte voor een eettafel en leidt naar een veranda die je kunt omtoveren tot een gezellige lounge.
Stel je voor dat je ontspant op het grote terras, omringd door een tropische tuin met palmbomen en een bankje om tot rust te komen. Vergeet ook niet de hobbyruimte, het moderne tuinhuis en het zomertoilet bij het terras. Het voelt alsof je je eigen paradijs hebt gevonden.
Volg de statige trap naar de eerste verdieping waar je een ruim nachttoilet met wastafel, een grote slaapkamer en een royale badkamer met douche en ligbad vindt. Een vaste trap leidt je naar de tweede verdieping met nog twee prachtige slaapkamers en een handige opbergzolder.
Voel je de charme en stijl van dit huis al? Wacht niet langer en maak snel een afspraak om deze tijdloze woning in het hart van Gentbrugge te bezichtigen. Laat je fantasie de vrije loop en laat je betoveren door dit stukje Gentbrugse geschiedenis. Dit is je kans om in een echt stukje Gentbrugge geschiedenis te wonen.

* * *

schooldreef 96 - 9050 Gentbrugge - Stelt u zich eens voor... Een charmante karaktervolle burgerwoning gelegen in het idyllische Gentbrugge, omringd door prachtige huizen en op steenworp afstand van het betoverende park Gentbrugse Meersen. Bij binnenkomst wordt u direct betoverd door de authentieke originele elementen, de schitterende glasramen en de heerlijke geur van de mooie originele plankenvloeren.
Wandel door de grote hal met zijn statige trap, en laat u leiden naar de gezellige leefruimte met schitterende boog en inbouwhaard. Geniet van het uitzicht op de betoverende tuin en laat het zonlicht uw ziel strelen. De keuken, ingericht met handgemaakte eiken kastjes, biedt voldoende ruimte voor een eettafel en leidt naar de oudere veranda die u kunt omtoveren tot een toffe lounge en ontspanningsruimte.
Stel u voor, ontspannen op het grote terras, omringd door de tropische tuin met palmbomen en een zitbankje waar u tot rust kunt komen. Vergeet niet de hobbyruimte, het moderne tuinhuis en het zomer toilet aan het terras. Het voelt alsof u uw eigen stukje paradijs heeft gevonden.
Laat de statige trap u naar de eerste verdieping brengen, waar u een ruim nachttoilet met lavabo, een grote slaapkamer en een riante badkamer met douche en ligbad zult vinden. De vaste trap brengt u verder naar de tweede verdieping, waar nog twee prachtige slaapkamers en een handige bergzolder op u wachten.
Kunt u de charme en de stijl van deze woning al voelen? Wacht niet langer en maak snel een afspraak voor een bezichtiging. Laat uw fantasie de vrije loop en laat u betoveren door deze tijdloze woning in het hart van Gentbrugge. Dit is uw kans om te wonen in een waar stukje Gentbrugge geschiedenis.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 433.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
235 m2
Bewoonbare oppervlakte
159 m2
Referentie
V56V9QK9B3GP
Makelaar Code
gentbrugge-karaktervolle-burge
EPC Waarde
288 kWh/m2
EPC Label
C
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€433.000 / Cannoodt
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com