Home Huis 9500 Geraardsbergen
Leemputstraat 6
Kaart

Leemputstraat 6

9500 Geraardsbergen Huis
176 m² wonen
381 m² perceel
3 slaapkamers
€355.000

Dit sfeervolle project, gelegen in de hart van de Vlaamse Ardennen, biedt je een oase van rust en groen. Ondanks de vredige ligging, hoef je niet in te leveren op praktische voorzieningen. Winkels, supermarkten, scholen en openbaar vervoer bevinden zich allemaal in de directe omgeving. Bovendien zijn er goede verbindingen naar diverse uitvalswegen.

Deze energiezuinige woning, die wordt opgeleverd met een E-peil van 30 dankzij de zonnepanelen, straalt een tijdloze charme uit. Via de inkomhal word je verwelkomd in de heldere leefruimte, die naadloos overgaat in de open en volledig uitgeruste keuken. De woning beschikt ook over een apart toilet en garage.

De eerste verdieping telt drie slaapkamers, een extra toilet en een ruime badkamer met ligbad, douche en wasmeubel. Ook is er een berging aanwezig. De zolderverdieping biedt nog meer potentieel en kan worden afgewerkt tot een extra polyvalente ruimte of een extra slaapkamer.

Het unieke aan dit project is dat je zelf inspraak krijgt in de inrichting. Zo kan je de keuken, badkamer en vloer naar eigen smaak kiezen en deze woning helemaal eigen maken.

Ontdek ook zeker de andere woningen en halfopen bebouwingen binnen dezelfde verkaveling. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met Peggy via 0478/26 18 77.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Leemputstraat 6 - 9500 Geraardsbergen - Ligging:
Midden in de glooiïngen van de Vlaamse Ardennen, vinden we dit kleinschalig project terug.
Natuur, groen, rust, .... u kan het hier allemaal terugvinden maar u hoeft hiervoor niet in te boeten op praktische zaken zoals winkels, supermarkten, scholen, openbaar vervoer, ... Alles kan u in de onmiddellijke omgeving terugvinden. Van hieruit heeft u ook goede verbindingen naar diverse uitvalwegen.


Indeling - woning:

Deze energiezuinige woning wordt opgeleverd met een E-peil 30, mede door de zonnepanelen. Van buitenaf ziet u onmiddellijk de tijdloze look en feel. Via de inkom, komt u in de aangename en lichtrijke leefruimte met open en volledig ingerichte keuken, afzonderlijk toilet en garage.
Op de 1ste verdieping zijn er 3 slaapkamer, toilet en volledig ingerichte badkamer met ligbad, douche en lavabomeubel, berging.
Op de 2de verdieping is er een zolderruimte die u nog kan afwerken en inrichten tot een extra polyvalente ruimte of extra slaapkamer.

U heeft hier bovendien nog keuze in keuken, badkamer, vloer, …. zodat u op deze manier een woning creëert volledig volgens uw eigen stijl.

Bekijk zeker ook deze woning en deze half open bebouwing in dezelfde verkaveling.
Voor meer info, afspraak bel Peggy op 0478/26 18 77

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 355.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
381 m2
Bewoonbare oppervlakte
176 m2
Referentie
SWGAPXHIQQDH
Makelaar Code
5921296
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
ja
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€355.000 / Immo Da Vinci
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com