Home Te Koop Huis 9500 Geraardsbergen
Gasthuisstraat 50
Kaart

Gasthuisstraat 50

9500 Geraardsbergen Huis Te Koop
194 m² wonen
190 m² perceel
3 slaapkamers

Op zoek naar een fijne woning in Geraardsbergen? Deze woning, gelegen in een rustige zijstraat vlakbij het stadscentrum, biedt alles wat je nodig hebt! Op loopafstand vind je diverse scholen, lokale winkels en openbaar vervoer - ideaal voor gezinnen.

Bij binnenkomst leidt een hal je naar de sfeervolle woonkamer, ruime eetkamer met keuken, de kelder en de bovenverdieping. De keuken is uitgerust met moderne apparatuur die bij de verkoop inbegrepen is. Naast de keuken bevindt zich een handige wasruimte.

De ruime badkamer, compleet met toilet en wastafel, vind je aan de achterkant van de woning. Boven de keuken is er nog een slaapkamer die wel gerenoveerd moet worden.

Op de eerste verdieping ontdek je twee royale slaapkamers en een vaste trap naar de zolder, die na wat opknapwerk ook als extra kamer kan dienen. In totaal zijn er dus 4 slaapkamers mogelijk.

Een van de grote voordelen van dit pand is het nieuwe raamwerk en de inbegrepen meubels. Daarnaast is er een tuin en terras voor heerlijke zomeravonden.

Houd er rekening mee dat er een renovatieverplichting geldt: het energieprestatiecertificaat (EPC) moet binnen vijf jaar na aankoop minimaal label D halen. Deze woning kan echter in aanmerking komen voor een energetische renovatie, waardoor je mogelijk slechts 1% registratierechten betaalt.

Voor meer informatie, bezoek je www.mijnverbouwpremie.be of bel Katrien op 0473/42.76.99. Het pand kan van jou zijn voor een indicatieprijs van €165.000. Wees er snel bij en plan vandaag nog een bezichtiging in!

* * *

Gasthuisstraat 50 - 9500 Geraardsbergen - Gelegen in een zijstraat van het centrum van Geraardsbergen, bevindt zich deze goed onderhouden woning met tuin! Op wandelafstand van scholen, lokale handelaars en het openbaar vervoer. Bij het betreden van de woning komen we in de inkomhal met toegang naar de leefruimte, de kelder en bovenverdieping. Vooraan gelegen kan u de living terugvinden, aansluitend aan de living een ruime eetplaats met keuken. Naast de keuken nog een geriefelijke wasberging. Al deze ruimtes zijn voorzien van toestellen & meubels en deze zitten mee in de verkoop.
Achteraan kan u nog een grote badkamer aantreffen (bad + toilet en lavabo)
Boven deze ruimte is er nog een extra slaapkamer, deze is wel te renoveren. Op de eerste verdieping kan u 2 heel ruime slaapkamers aantreffen + een vaste trap naar de zolderverdieping. De zolderverdieping kan mits renovatie ook gebruikt worden als extra kamer. TROEVEN nieuw raamwerk meubels inbegrepen in de verkoop tuin en terras in totaal mogelijkheid tot 4 slaapkamers( mits verbouwen) Renovatieverplichting van toepassing: binnen vijf jaar na aankoop moet het EPC min. label D halen. Dit pand kan in aanmerking komen voor een ingrijpende energetische renovatie waarbij u kan kopen aan 1 % registratierechten. Contacteer ons voor bijkomende info of check www.mijnverbouwpremie.be.” Aarzel niet en plan een bezoek in met Katrien op het nummer 0473/42.76.99. Indicatieprijs: €165.000

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 165.000
Kadastraal Inkomen
€ 547
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1918
Grond oppervlakte
190 m2
Bewoonbare oppervlakte
194 m2
Referentie
V7PGHO94TQ0Z
EPC Waarde
635 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Niet meegedeeld
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
In aanvraag
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€165.000 / Cornelis & Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com