Kaart

Edingseweg 56

9500 Geraardsbergen Huis Te Koop
402 m² wonen
5328 m² perceel
3 slaapkamers
€1.275.000
Lening simuleren

Ontdek deze unieke villa, schitterend gelegen op amper 400m van de Muur van Geraardsbergen en voorzien van een uitzonderlijke architectuur. Stap binnen in de imposante inkomhal en laat je verrassen door de ruimtelijke open woonruimte van meer dan 100 m2, die prachtig zicht biedt op de tuin met zwembad en de Bosberg op de achtergrond. De woonruimte is opgedeeld in een eetplaats, salon, aperitief bar en een open keuken met een gashaard als ware blikvanger. Daarnaast beschikt de gelijkvloerse verdieping over een praktische bijkeuken, een kantoorruimte, drie slaapkamers en twee badkamers.

Via de centrale trap bereik je de bovenverdieping, die momenteel dienst doet als lees- en kantoorruimte. Je kunt deze ruimte naar eigen wens invullen, zoals het creëren van extra slaap- of hobbyruimtes.

De woning is volledig onderkelderd met maar liefst 3,9 meter vrije hoogte en biedt plaats aan minimaal 8 auto's dankzij de drie garageruimten. Ook vind je er nog een bergruimte, bijkeuken, doucheruimte en wijnkelder.

De prachtig aangelegde tuin is het kloppende hart van deze woning, met een centraal gelegen zwembad.

Niet alle kamers zijn afgebeeld in deze advertentie omwille van privacyoverwegingen, maar op aanvraag zijn meer foto's en een virtuele rondleiding beschikbaar. Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen via 0475/36 12 52 (Pieter Cardoen) of te mailen naar pieter@cornelis-partners.be.

Dankzij de indeling en locatie biedt deze villa tal van investeringsmogelijkheden, zoals een gemengd-gebruiksgebouw, groepspraktijkruimte of zelfstandig beroep. Een bezichtiging is absoluut een aanrader!

* * *

Edingseweg 56 - 9500 Geraardsbergen - Deze villa met bijzondere architecturale vormgeving en inrichting, bevindt zich op 400 m van de Muur van Geraardsbergen.
Via de imposante inkomhal komt u in de open woonruimte van totaal +100 m2 van waaruit U zicht heeft op de tuin met zwembad, met op de achtergrond de Bosberg. Deze woonruimte omvat een eetgedeelte, salon, aperitief bar, open keuken met centraal de gashaard als “ eyecatcher”. Verder nog een bijkeuken van waaruit u toegang heeft tot de kelder.
Op het gelijkvloers ook nog een bureelruimte, 3 slaapkamers, 2 badkamers, …

Via de centrale trap komt u op de eerste verdieping waar momenteel een leesruimte, tweede bureelruimte en bergruimte ondergebracht zijn. Hier kunnen nog bijkomende slaapkamers, of bureel/hobbyruimtes gecreëerd worden.

De woning is volledige onderkelderd (met een vrije ruimte van maar liefst 3,9 m !!) en omvat momenteel drie garage-inritten (plaats voor min 8 wagens), bergruimte, bijkeuken, doucheruimte en wijnkelder.

In de volledig aangelegde tuin vindt u vervolgens centraal een zwembad.

Omwille van o.a privacy en de vele mogelijkheden deze villa biedt, staan niet alle ruimtes/kamers afgebeeld in deze advertentie. Meer foto’s en o.a. virtuele rondleiding zijn beschikbaar op aanvraag.
Bel 0475/36 12 52 (Pieter Cardoen) of mail pieter@cornelis-partners.be voor bijkomende info.

Door de indeling en ligging biedt dit pand ook heel wat opportuniteiten als investering zoals gebouw gemengd gebruik, (groeps)praktijkruimte, vrij beroep, ...

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.275.000
Kadastraal Inkomen
€ 2.640
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1960
Grond oppervlakte
5328 m2
Bewoonbare oppervlakte
402 m2
Referentie
7FZQHNQYDIKF
EPC Waarde
279 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Niet meegedeeld
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Verkavelingsvergunning
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
In aanvraag
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€1.275.000 / Cornelis & Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com