Home Te Koop Huis 9500 Geraardsbergen
Brusselsestraat 24
Kaart

Brusselsestraat 24

9500 Geraardsbergen Huis Te Koop
160 m² wonen
985 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze ruime bungalow in Onkerzele, een rustige deelgemeente van Geraardsbergen, met tal van voorzieningen binnen handbereik. Het huis verwelkomt je met een grote inkomhal die toegang geeft tot alle kamers, ideaal gelegen op het gelijkvloers. Met 3 slaapkamers, een apart toilet, badkamer, leefruimte en keuken heeft de woning alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen. Dankzij de grote raampartijen in de leefruimte geniet je van veel lichtinval en een gezellige sfeer, versterkt door de houtkachel die zorgt voor extra warmte tijdens de wintermaanden. Alle ramen zijn uitgerust met driedubbel glas voor optimale isolatie.

De keuken biedt een prachtig uitzicht op de mooi aangelegde tuin met ruim terras, terwijl de ruime zolder, voorzien van zoldervloerisolatie, extra opbergruimte biedt of kan worden omgebouwd tot extra kamers. Daarnaast beschikt de woning over een volledige onderkeldering die dienst doet als wasruimte, berging, technische ruimte en garage. De kelder is droog en goed onderhouden.

Met een EPC D-rating hoeft u zich geen zorgen te maken over renovatieverplichtingen. Extra voordelen van dit pand zijn de ruime oprit met garage, de aantrekkelijke tuin en het feit dat alle ramen voorzien zijn van driedubbel glas. De woning is volledig onderkelderd voor extra ruimte en gemak.

Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, neem gerust contact op met Jordi op 0477/32.61.53.

* * *

Brusselsestraat 24 - 9500 Geraardsbergen - In Onkerzele, deelgemeente van Geraardsbergen, ligt deze ruime bungalow, rustig gelegen en toch dichtbij vele voorzieningen. Bij het binnentreden van de woning komt u in de grote inkomhal. Die geeft toegang tot alle ruimtes van de woning waar alles zich bevindt op gelijkvloers. De woning beschikt over 3 slaapkamers, aparte wc, badkamer, leefruimte en keuken. De leefruimte met grote raampartijen zorgt voor veel lichtinval. Bovendien zijn alle ramen voorzien van driedubbel glas. Vanuit de keuken heeft u een schitterend zicht op de prachtige tuin met groot terras. Als extra heeft deze villa nog een ruime zolder met zoldervloerisolatie die dient als berging. Hier kan er eventueel nog extra kamers gemaakt worden.Daarboven is de woning volledig onderkelderd die dienst doet als wasruimte/berging/technische ruimte en garage. De kelder is droog.Er is centrale verwarming voorzien in alle ruimtes op stookolie en in de leefruimte een extra houtkachel voor een gezellige warmte in de wintermaanden. TROEVEN - EPC D, dus geen renovatieverplichting - Grote zolder - Ruime oprit + garage - Leuke tuin - Alle ramen beschikken over driedubbel glas - Volledig onderkelderd. Meer info? Een bezoek? Bel Jordi 0477/32.61.53

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 299.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1970
Grond oppervlakte
985 m2
Bewoonbare oppervlakte
160 m2
Referentie
UWBFW7WV6AXG
EPC Waarde
396 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Niet meegedeeld
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
In aanvraag
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€299.000 / Cornelis & Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com