Kaart

Molenstraat 65

9500 Geraardsbergen Huis Te Koop
3 slaapkamers

Op zoek naar een charmante en gerenoveerde woning in het hart van Geraardsbergen? Of misschien een perfecte investeringskans? Dan is dit huis zeker iets voor jou!

Gelegen in het centrum van Geraardsbergen, biedt deze volledig gerenoveerde eengezinswoning gemakkelijke toegang tot alle primaire en secundaire voorzieningen zoals winkels, scholen, zorgfaciliteiten en openbaar vervoer.

In 2019 heeft deze sfeervolle stadswoning een complete transformatie ondergaan, waarbij ook aandacht is besteed aan energiezuinigheid en structuur. Met vernieuwd schrijnwerk, een nieuw dak, verwarmingsinstallatie en elektriciteit, is dit een huis waar je de komende jaren geen grote kosten hoeft te verwachten.

De begane grond bestaat uit een gezellige woonkamer met salon en eetruimte, en een aangrenzende halfopen keuken. Een dubbele PVC-achterdeur leidt naar een sfeervol terras.

Op de eerste verdieping zijn er twee ruime slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met dubbele wastafel en douche.

De zolderverdieping biedt extra opslagruimte en een prachtige masterbedroom, waar de zichtbare balken de historische charme van de woning benadrukken.

Word jij de nieuwe eigenaar van deze aantrekkelijke starterswoning? Neem dan contact op via 053 89 99 66 of stuur een e-mail naar info@immolierman.be.

* * *

Molenstraat 65 - 9500 Geraardsbergen - Bent u op zoek naar een charmante woning in het centrum van het bruisende Geraardsbergen of naar een ideale investering? Dan is deze woning misschien wel iets voor u!

In het centrum van Geraardsbergen vinden we deze volledig gerenoveerde eengezinswoning. Alle primaire en secundaire voorzieningen (winkels, scholen, zorg, openbaar vervoer, ...) zijn te vinden op een steenworp van de woning.

In 2019 onderging deze charmante stadswoning een totaalrenovatie. Hierbij werd ook aandacht besteed aan energiezuinigheid, structuur, .... Het schrijnwerk is vernieuwd, alsook het dak, de verwarmingsinstallatie, de elektriciteit, etc. Buiten eventuele esthetische aanpassingen, afhankelijk van persoonlijke smaak, is dit dus een woning waar de komende decennia geen grote kosten bij zullen komen kijken.

Op het gelijkvloers treffen we de gezellige leefruimte met salon en eetplaats en aansluitend de halfopen keuken. Via een dubbele PVC-achterdeur met glas in de leefruimte krijgen we toegang tot het gezellige terras.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 mooie slaapkamers, een afzonderlijk toilet en de badkamer met 2 lavabo's en douche.

Tot slot bevindt zich op de zolderverdieping nog een berging en een majestueuze masterbedroom waar men bewust de balken in het zicht heeft gelaten om de historische charme van het pand te bewaren.

Word jij de nieuwe eigenaar van deze leuke starterswoning? Bel dan voor een afspraak naar 053 89 99 66 of mail naar info@immolierman.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 169.000
Kadastraal Inkomen
€ 237
Algemeen
Type
Huis
Referentie
OB2XYX-EZIVB
Makelaar Code
ff9614d9-1108-4110-8707-955156
EPC Waarde
162 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20190709-0002176671-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€169.000 / Immo Lierman
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com