Home Te Koop Huis 9500 Geraardsbergen
Voldersstraat 217-C
Kaart

Voldersstraat 217-C

9500 Geraardsbergen Huis Te Koop
240 m² wonen
580 m² perceel
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek deze schitterende nieuwbouwwoning in het landelijke Onkerzele, gebouwd door Brik Houses. Met alle voorzieningen zoals scholen, winkels, openbaar vervoer, het station en belangrijke wegen vlakbij, is de ligging ideaal. Voor ontspanning kunt u terecht bij recreatiedomein 'De Gavers' op slechts 1,5 km afstand, of maak een wandeling of fietstocht langs het nabije jaagpad van de Dender.

De woning biedt een ruime inkomhal met gastentoilet, kantoorruimte, grote woon- en eetkamer die één geheel vormen, en een open keuken met aangrenzende berging op de begane grond. Het woongedeelte geniet van veel licht en uitzicht op de tuin. Op de eerste verdieping vindt u naast de overloop een apart toilet, verzorgde badkamer en drie ruime slaapkamers, waarvan één met dressing. De tweede verdieping, bereikbaar via een vaste trap, biedt tal van mogelijkheden en kan optioneel verder worden afgewerkt.

De woning, gebouwd met hoogwaardige materialen, biedt naast modern comfort ook een ruime bewoonbare oppervlakte. Met isolatie- en ventilatienormen volgens de huidige regelgeving, vloerverwarming, warmtepomp, ventilatie en zonnepanelen, is dit een zeer energiezuinige woning. Een extra troef is de zonovergoten tuin met reeds aangelegd terras.

De eerste vijf jaar geniet u van een korting op de onroerende voorheffing. Bent u op zoek naar een prachtig afgewerkte nieuwbouwwoning met alle moderne comfort op een mooi perceel? Aarzel dan niet en maak snel een afspraak! Voor meer informatie of een bezoek, bel 053/60.65.60.

De aankoop is opgesplitst in grondwaarde (150.000,00 EUR), constructiewaarde (339.000,00 EUR) en nutsvoorzieningen (3.000,00EUR excl. BTW).

* * *

Voldersstraat 217-C - 9500 Geraardsbergen - GERAARDSBERGEN - Deze prachtige nieuwbouwwoning, gebouwd door Brik Houses, vindt u in het landelijke Onkerzele. Naar ligging toe bevinden zich alle voorzieningen zoals scholen, winkels, openbaar vervoer, het station en invalswegen in de directe omgeving. Op vlak van ontspanning vindt u op amper 1,5 km het recreatiedomein 'De Gavers'. Ook het jaagpad langs de Dender is vlakbij, ideaal voor wandelingen of fietstochten langs het water.

Naar indeling toe beschikt deze woning op het gelijkvloers over een ruime inkomhal met gastentoilet, een bureauruimte, een grote woonkamer en eetplaats die één geheel maken en een open keuken met aansluitend een berging. Het leefgedeelte is voorzien van veel lichtinval met zicht op de tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich naast de overloop, een apart toilet, een verzorgde badkamer en 3 ruime slaapkamers, waarvan één met dressing. De tweede verdieping is toegankelijk via een vaste trap en biedt tal van mogelijkheden. Deze kan optioneel verder afgewerkt worden.

Deze woning die werd gezet met zeer kwalitatieve materialen, biedt u naast alle moderne comfort ook nog een ruime bewoonbare oppervlakte. De woning werd gebouwd naar de huidige regelgeving van isolatie- en ventilatienormen waardoor u hier terechtkomt in een uiterst energiezuinige woning voorzien van vloerverwarming, warmtepomp, ventilatie, zonnepanelen, ...

Troef aan deze woning is de zongerichte tuin waarbij het terras reeds werd aangelegd.

De eerste 5 jaar geniet u van een korting op de onroerende voorheffing.

Op zoek naar een knap afgewerkte nieuwbouwwoning voorzien van alle moderne comfort, gelegen op een mooi perceel grond? Aarzel dan niet en maak snel uw afspraak! Info of bezoek 053/60.65.60.

Aankoop gesplitst stelsel:
Grondwaarde: 150.000,00 EUR
Constructiewaarde: 339.000,00 EUR
Nutsvoorzieningen: 3.000,00EUR (excl. BTW)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
580 m2
Bewoonbare oppervlakte
240 m2
Referentie
P9LU3RDSYD0D
Makelaar Code
5954061
EPC Waarde
8 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
41018-G-OMV_2021132846/EP16934/A001/D03/SD001
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Verkavelingsvergunning
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com