Home Te Koop Huis 6280 Gerpinnes
Rue des Flaches 36
Kaart

Rue des Flaches 36

6280 Gerpinnes Huis Te Koop

Als uw nieuwe thuis wenst u een historische boerderij met een schitterend uitzicht op het platteland? Deze veelbelovende woning staat op een royaal perceel van meer dan 57 are, versierd met een sfeervolle tuin. Het huis biedt comfortabele en knusse woonruimtes en komt met een indrukwekkende totale woonoppervlakte van maar liefst ongeveer 420 m².

Op de begane grond vindt u een hal, een riante salon die direct uitkomt op de tuin, een eetkamer, een keuken, een vestiaire en een speelkamer. De eerste en tweede verdiepingen samen geven plaats aan acht slaapkamers, een groot kantoor en drie badkamers. Daarnaast is er ook potentieel om de zolder te verbouwen naar extra leefruimte.

Bijkomend beschikt de woning over een ruime garage en kelders. De schuur biedt meer dan 198 m² aan vloeroppervlakte en is momenteel ingericht met stallen en een schuur, maar kan verder worden uitgebouwd naar bijvoorbeeld een professionele ruimte of een tweede woning.

De energieprestaties van dit huis zijn geclassificeerd als D, met een totaal energieverbruik van 118.515 kWh/jaar en een specifiek verbruik van 282 kWh/m².jaar.

* * *

Rue des Flaches 36 - 6280 Gerpinnes - Ancienne ferme agrémentée d'un jardin arboré de  + de 57 ares bénéficiant de belles vues sur la campagne. Cette maison offre de très confortables et chaleureuses pièces de vie et un impressionnant volume habitable (environ 420 m²).
Au rez-de -chaussée, vous découvrirez : un hall, un vaste salon en contact direct avec le jardin, une salle à manger, une cuisine, un vestiaire, une salle de jeux.
Les premier et second étages se partagent 8 chambres, un grand bureau et 3 salles d'eau. Le grenier pourrait être aménagé.
L'habitation bénéficie d'un grand garage et de caves.
La grange offre + 198 m² au sol. Elle comprend actuellement des boxes et un étable mais pourrait faire l'objet d'aménagements complémentaires ( partie professionnelle, seconde habitation, ...).

PEB 20240220002748 E totale: 118.515  kWh/an  E spec: 282 kWh/m².an PEB: D

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 500.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
JG0JM8NNJVH2
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€500.000 / Comptoir Foncier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com