Home Te Koop Huis 5340 Gesves
Rue de la Sapinière 27
Kaart

Rue de la Sapinière 27

5340 Gesves Huis Te Koop
208 m² wonen
4 slaapkamers

Maak kennis met dit indrukwekkende vier verdiepingen tellende huis in het pittoreske Gesves.

Bij binnenkomst word je begroet door een lichte en ruime open woonruimte. De moderne, volledig uitgeruste keuken vloeit naadloos over in de woon- en eetkamer, waardoor het een ideale plek is voor gezellige etentjes en ontspanning.

Het huis beschikt over vier slaapkamers, verdeeld over twee verdiepingen. Dit zorgt voor een optimale privacy en comfort, versterkt door de aanwezigheid van twee badkamers. De vierde slaapkamer is voorzien van een kantoorruimte, ideaal voor thuiswerken of studeren.

Daarnaast biedt deze woning de mogelijkheid om een thuiskantoor of praktijkruimte te creëren, perfect voor de combinatie van wonen en werken.

De buitenruimte is net zo indrukwekkend met een royale tuin die garant staat voor ontspannende momenten en recreatie. Een zwembad in aanbouw zal ongetwijfeld een extra vleugje luxe aan je leven toevoegen. Het zuidoostelijk gelegen terras is de perfecte plek om te genieten van de zon, buiten te dineren en samen te komen met vrienden en familie.

* * *

Rue de la Sapinière 27 - 5340 Gesves - GESVES

Ontdek dit prachtige huis met 4 verdiepingen in het dorp Gesves.

Binnen vind je een lichte, ruime leefruimte. Je zult genieten van een volledig uitgeruste open keuken die uitkomt op de woonkamer en eetkamer.
De 4 slaapkamers, verdeeld over twee verdiepingen, bieden privacy en comfort, aangevuld met 2 badkamers. De laatste slaapkamer heeft een kantoorgedeelte dat een ruimte biedt om te werken of te studeren.

Bovendien biedt het pand de mogelijkheid om een vrij beroep op te zetten, waarbij wooncomfort wordt gecombineerd met professionele mogelijkheden.

Op een ruim terrein belooft de grote tuin momenten van ontspanning en vrije tijd, terwijl het zwembad in aanbouw een vleugje luxe zal toevoegen aan je dagelijks leven. Geniet de hele dag van de zon op het terras op het zuidoosten, ideaal om buiten te eten en gezellig samen te zijn. Bovendien biedt het pand de mogelijkheid om een vrij beroep op te zetten, waarbij wooncomfort wordt gecombineerd met professionele mogelijkheden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 450.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
208 m2
Referentie
D4QSGC5XTAQQ
Makelaar Code
205-20058
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€450.000 / C21 Immo Demeuse
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com