Kaart

2275 Gierle Huis Te Koop
258 m² wonen
794 m² perceel
4 slaapkamers

Ontdek deze ruime woning met 4 slaapkamers en een bijgebouw, gelegen op een perceel van 794 m². Op het gelijkvloers vindt u een inkomhal van 7,5 m² met een apart toilet en handenwasser. De grote leefruimte van 67,5 m² is voorzien van keramische tegels en geniet van veel lichtinval. De open keuken van 30 m² is uitgerust met moderne apparatuur zoals een inductiekookplaat, dampkap, vaatwasmachine, warme luchtoven, combi-oven en dubbele spoelbak. Er is ook een wasplaats van 8 m² met ingebouwde kasten en een inpandige garage van 20 m².

Op de eerste verdieping, bekleed met novilon, bevindt zich een nachthal van 7 m² en vier slaapkamers. De eerste slaapkamer is 24 m² groot en heeft ingebouwde kasten, de tweede is 20 m² groot, de derde is 14 m² groot met een ingebouwde dressing en de vierde is 12 m² groot. De badkamer van 7,5 m² is uitgerust met een douche, toilet en enkele lavabo.

Extra opbergruimte is voorzien in de bergingszolder van 18 m² en de kelder van 48 m². Buiten kunt u genieten van een overdekt terras van 40 m² en een noordwestelijk gericht terras van 50 m², beide voorzien van blauwe hardsteen. Er is ook een opbergruimte van 7 m² aan het terras.

Het bijgebouw, gebouwd in 2019, dient als opslagplaats of garage en is 40 m² groot met een gepolierde betonvloer. Daarnaast is er een carport van 17 m².

Enkele bijzonderheden van deze woning zijn de 20 zonnepanelen, warmtepompboiler, rolluiken en recent gerenoveerde badkamer en toilet. Stedenbouwkundige vergunningen zijn aanwezig, er is geen voorkooprecht of maatschappelijke herstelmaatregel opgelegd en het ligt in een woongebied.

* * *

Ruime woning met 4 slaapkamers en bijgebouw op 794 m².
Gelijkvloers: Inkomhal van 7,5 m² op gietvloer met apart toilet en handenwasser. Grote leefruimte van 67,5 m², met veel lichtinval, op keramische tegel. Ruime open keuken op keramische tegel van 30 m² met: -inductiekookplaat -dampkap -vaatwasmachine -warme luchtoven -combi-oven -dubbele spoelbak Wasplaats van 8 m² met ingemaakte kasten op keramische tegel. Inpandige garage van 20 m² op keramische tegel.
1ste verdieping op novilon: Nachthal van 7 m². 4 slaapkamers: -slaapkamer 1 van 24 m² met ingemaakte kasten -slaapkamer 2 van 20 m² -slaapkamer 3 van 14 m² met ingemaakte dressing -slaapkamer 4 van 12 m² Badkamer van 7,5 m² op keramische tegel met: -douche -toilet -enkele lavabo
Bergingszolder van 18 m².
Kelder van 48 m² op keramische tegel.
Overdekt terras van 40 m². Noord-west gericht terras van 50 m² op blauwe hardsteen. Opbergruimte aan terras van 7 m².
Opslagplaats/garage (°2019) van 40 m² op gepolierde betonvloer. Carport van 17 m².
BIJZONDERHEDEN: 20 zonnepanelen. Warmtepompboiler. Rolluiken. Recente renovaties van badkamer en toilet.
Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning aanwezig, verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen maatschappelijke herstelmaatregel opgelegd, woongebied.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 419.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1978
Grond oppervlakte
794 m2
Bewoonbare oppervlakte
258 m2
Referentie
GGUDT4S2LFKF
Makelaar Code
1317678
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Nog niet aangevraagd
Overstromingsgebied
Niet gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€419.000 / Janssen en Janssen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com