Home Te Koop Huis 3890 Gingelom
Hemelrijkstraat 1A
Kaart

Hemelrijkstraat 1A

3890 Gingelom Huis Te Koop
287 m² wonen
1728 m² perceel
3 slaapkamers

Ben je altijd al aan het dromen geweest van een uitzonderlijk woonhuis? Mis dan deze unieke kans niet! Stel jezelf voor in dit prachtige huis gelegen op de Hemelrijkstraat 1A in Borlo, een charmante deelgemeente van Gingelom. Geniet van de rustige omgeving terwijl je toch dicht bij het centrum van Gingelom bent en alle faciliteiten binnen handbereik hebt. Met Landen en Sint-Truiden gemakkelijk bereikbaar, is deze locatie werkelijk ideaal.

Met een rijke woonoppervlakte van ongeveer 287 vierkante meter, biedt dit imposante huis volop ruimte voor comfortabel wonen. Het staat trots op een royaal perceel van 17a28ca. Als je binnenkomt via de hal, vind je al direct een apart gastentoilet en toegang tot de ruime woonkamer. Op de begane grond bevindt zich ook al een eerste grote slaapkamer, evenals een multifunctionele ruimte.

De houten trap in de hal leidt je naar de bovenverdieping waar je nog eens twee ruime slaapkamers vindt. De master bedroom is zelfs uitgerust met een aangrenzende dressing. Daarnaast biedt deze verdieping ook nog extra opbergruimte en een badkamer.

Een groot pluspunt van dit huis is de geïntegreerde garage. Klinkt dit als het huis van je dromen? Neem dan snel contact met ons op via 011/98.88.98 of info@dewoonmakers.be. Let op, de vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De verstrekte gegevens kunnen niet worden gegarandeerd door De Woonmakers.

* * *

Hemelrijkstraat 1A - 3890 Gingelom - Droomde je altijd al van een exceptioneel woonhuis? Dan mag je deze opportuniteit niet aan je voorbij laten gaan.
We houden halt op de Hemelrijkstraat ter hoogte van nummer 1A te Borlo, een deelgemeente van Gingelom. We bevinden ons op een rustige locatie maar toch is er een vlotte verbinding naar het centrum van Gingelom waardoor alle faciliteiten binnen handbereik zijn. Ook zijn omliggende gemeenten zoals
Landen en St-Truiden vlot bereikbaar.
Deze riante woonst heeft een bewoonbare oppervlakte van om en bij de 287m².
Het geheel staat hier te pronken op een aardig stuk grond van 17a28ca.
We betreden de woning via de inkomhal. Hier kan men reeds een apart gastentoilet terugvinden alsook de toegang tot de ruime leefruimte.
Verder treft men op het gelijkvloers al een eerste ruime slaapkamer alsook een polyvalente ruimte.
Via de houten trap in de inkomhal bereiken we het verdiep. De nachthal leidt ons hier naar nog twee ruime slaapkamers waarvan de masterbedroom voorzien is van een aansluitende dressing. Op dit verdiep kan men nog een extra berging en de badkamer terugvinden.
Groot pluspunt aan de woning is de inpandige garage.
Maak snel een afspraak op het nummer 011/98.88.98 of via info@dewoonmakers.be
De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 370.000
Kadastraal Inkomen
€ 922
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1981
Grond oppervlakte
1728 m2
Bewoonbare oppervlakte
287 m2
Referentie
7YGKFQH1BRBX
Makelaar Code
825
EPC Waarde
690 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20240107-0003101208-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
10 Jan 2024
€370.000 / De Woonmakers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com