Kaart

Langstraat 1

3890 Gingelom Huis Te Koop
528 m² wonen
5 slaapkamers

* * *

Langstraat 1 - 3890 Gingelom - Welkom in deze prachtige woning die alles biedt wat je zoekt voor comfortabel en luxueus wonen. Deze riante woning straalt elegantie uit vanaf het moment dat je de statige hal betreedt. De indrukwekkende marmeren vloer leidt je naar de ruime leefruimte, waar je kunt genieten van gezellige momenten rond de open haard met een prachtig uitzicht op de aangelegde tuin.
De keuken is volledig geïnstalleerd en beschikt over een ingebouwde friteuse. Naast de keuken bevindt zich een aparte zitruimte. Handig gelegen langs de keuken vind je een bergruimte en een inpandige garage voor twee auto's, waardoor het dagelijks leven hier moeiteloos en georganiseerd verloopt. Via de garage heb je directe toegang tot de prachtig aangelegde tuin, een oase van rust en groen alsook de garage die tevens als werkplaats kan dienen. Op het verdiep zijn er 4 ruime slaapkamers, waarvan 2 zijn voorzien van een eigen lavabo.
De masterbedroom is een heeft een aparte badkamer, airco en terras, waardoor je elke dag begint en eindigt in luxe. Op hetzelfde niveau is er extra opbergruimte, en de zolder biedt meer mogelijkheden voor opslag. Parkeren kan langs de woning dat zorgt voor het gemak van gasten, terwijl de praktijkruimte met aparte inkomhal een ideale ruimte is om naar noden in te vullen.
Deze woning biedt niet alleen comfortabele en ruime leefruimtes, maar ook een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.
Contacteer ons voor een bezichtiging op 016821778 Century 21 ImmoK Sint-truiden & Tienen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 539.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
528 m2
Referentie
9E80U1OTF9I0
Makelaar Code
325-5346260
Prijs Geschiedenis
19 Feb 2024
€539.000 / C21 Immo K
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com