Kaart

Smidstraat 8

3891 Gingelom Huis Te Koop
242 m² wonen
236 m² perceel
3 slaapkamers

* * *

Smidstraat 8 - 3891 Gingelom - In het landelijke Mielen-boven-Aalst, vinden we langs de Smidstraat ter hoogte van nummer 8 deze prachtige energiezuinig gezinswoning terug.
We bevinden ons op een rustige locatie maar toch is er een vlotte verbinding naar het centrum van Gingelom waardoor alle faciliteiten binnen handbereik zijn. Ook zijn omliggende gemeenten zoals Landen en St-Truiden vlot bereikbaar wat maakt dat dit de ultieme gezinswoning bij uitstek is.
Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn hier op een oogwenk vandaan. Gingelom kenmerkt zich eveneens door de talrijke fiets-en wandelroutes.

Deze unieke woning werd volledig gerenoveerd met oog voor energiezuinigheid en voldoet dan ook aan alle hedendaagse normen. De frisse gevel maakt direct nieuwsgierig naar wat erachter schuilgaat en eens binnen, vallen we van de ene aangename verrassing in de andere. We beschikken hier over een bewoonbare oppervlakte van om en bij de 242m² en de praktische indeling maakt dat iedere vierkante meter optimaal benut werd. Bovendien kozen de eigenaars voor kwaliteitsvolle materialen met oog op het creëren van een energiezuinig geheel.
De geïsoleerde vloerplaat, het centraal verwarmingssysteem, de nodige isolatie,... Dit resulteert in een EPC-waarde van 86Kwh/(m²jaar).
De woning is bovendien tot in de puntjes afgewerkt en voorzien van dergelijke materialen!

We betreden de woning via inkomhal welke ons brengt naar het leefgedeelte en waar we ook reeds een gastentoilet en een praktische berging kunnen terugvinden. In de leefruimte bekomt men een echt wow-effect dankzij het grote schuifraam aan de achterzijde dat zorgt voor veel lichtinval en een gevoel van ruimte. De open keuken beschikt over al het modern comfort: aanbouwkasten, spoelbak, keramische kookplaat, een stoomoven en vaatwasmachine. Aansluitend kan men hier nog een grote berging terugvinden. Het gelijkvloers en de eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming.

De eerste verdieping werd voorzien van een eerste ruime slaapkamer en de eerste badkamer. Deze laatste is voorzien van een ligbad, een inloopdouche, een toilet en een badkamermeubel met dubbele lavabo.
De nog zelf te creëren patio en overloop met hoge plafonds maken het echt uniek!

Een verdiep hoger treffen we nog twee ruime slaapkamers en de tweede badkamer. Deze laatste is voorzien van een ruime inloopdouche, een toilet en een badkamermeubel met lavabo. Op dit verdiep kan men nog een bijkomende technische ruimte terugvinden.

Het knappe terras en de tuin nodigen uit om hier heerlijk te vertoeven.

We mogen hier absoluut spreken van een instapklaar geheel. U hoeft enkel nog uw koffers te pakken en te verhuizen!
Achteraan het perceel zijn er nog twee parkeerplaatsen voorzien. Bovendien is er hier ook een vergunning bekomen voor het plaatsen van een carport.

Hebben wij uw interesse kunnen wekken voor dit knap geheel? Neem dan snel contact op met ons op het nummer 011/98.88.98 of via info@dewoonmakers.be

De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 450.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
236 m2
Bewoonbare oppervlakte
242 m2
Referentie
NVO0WE0OAA8V
Makelaar Code
858
Prijs Geschiedenis
02 Feb 2024
€450.000 / De Woonmakers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com