Home Huis 8470 Gistel
Moerestraat 77
Kaart

Moerestraat 77

8470 Gistel Huis
170 m² wonen
381 m² perceel
4 slaapkamers
€399.000

Ontdek deze prachtig gerenoveerde halfopen woning in het hartje van Gistel. Alles wat je nodig hebt is op wandelafstand: scholen, supermarkten, lokale winkels en recreatiemogelijkheden. Daarnaast zijn ook omliggende steden zoals Oostende en Oudenburg slechts op een steenworp afstand met de wagen of het openbaar vervoer. Dankzij de nabije E40 ligt ook het binnenland binnen handbereik.

Deze instapklare woning heeft een complete en stijlvolle renovatie ondergaan. Zo zijn zaken zoals het raamwerk, de elektriciteit, isolatie en het dak volledig vernieuwd. De riolering is gescheiden voor optimaal comfort.

Bij het binnenkomen van de woning word je verwelkomd door een ruime hal met geïntegreerde vestiaire kasten in de trap. De woonkamer is heerlijk licht en heeft een L-vormige indeling, wat bijdraagt aan een open en ruimtelijk gevoel. In de winter zorgt de vloerverwarming samen met een gezellige kachel voor warmte en comfort. De praktisch ingerichte keuken biedt een prachtig zicht op de tuin.

Interesse? Contacteer ons via mail. We werken zonder tussenkomst van een immobiliënkantoor.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Moerestraat 77 - 8470 Gistel - Deze halfopen bebouwing is gelegen in het centrum van Gistel. Alles bevindt zich werkelijk op wandelafstand. Scholen, supermarkten, middenstand en recreatie. Ook de omliggende steden en gemeentes zijn vlot bereikbaar en dit zowel met openbaar vervoer, wagen en de fiets. Oostende op 10 minuten met de wagen, Oudenburg een kleine 5 minuten. En ook het binnenland is vlot bereikbaar aangezien de op; en afrit van de E40 op amper 5 minuten rijden ligt. De woning werd reeds volledig en smaakvol gerenoveerd en is dan ook instapklaar. Zo werd het raamwerk, elektriciteit, isolatie en het dak al volledig vernieuwd. Ook de riolering werd reeds gescheiden. Via de ruime inkom betreedt u de woning. De trap is met inbouwkasten, die dienen als vestiaire kast. De woonkamer is lichtrijk en L-vormig ingedeeld waardoor er een open gevoel ontstaat. De woonkamer wordt verwarmd via vloerverwarming en kachel. De keuken is praktisch ingericht en biedt zicht op de tuin...

Geen Immo!!!
Contact via mail

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 399.000
Kadastraal Inkomen
€ 562
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1961
Grond oppervlakte
381 m2
Bewoonbare oppervlakte
170 m2
Referentie
W-SFQFMBB4R2
EPC Waarde
72 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€399.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com