Home Te Koop Huis 8470 Gistel
Oostendse Baan 69
Kaart

Oostendse Baan 69

8470 Gistel Huis Te Koop
3 slaapkamers

Ontdek deze recent gerenoveerde gezinswoning met 3 tot 4 slaapkamers, gelegen in Gistel op de grens met Oostende en dichtbij de E40. Met parkeergelegenheid voor de deur en een eigen oprit heeft u altijd voldoende ruimte voor uw voertuigen.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal die leidt naar een lichte en ruime woonkamer met talrijke raampartijen en toegang naar de tuin. De grote leefkeuken is perfect voor het gezellig samen zijn tijdens het koken en geeft u daarnaast toegang tot een zonneterras en de tuin. Naast een wasberging en apart toilet beschikt de woning ook over een kelder van ongeveer 18 m².

Op de eerste verdieping bevindt zich een grote slaapkamer met aanpalende dressing en een vernieuwde badkamer met ligbad en inloopdouche. Er is een apart toilet en een extra kamer die kan dienen als bureau of dressing. Vanuit deze kamer heeft u toegang tot de tweede verdieping met nog twee slaapkamers en zolderruimte.

Enkele troeven van deze woning zijn de ruimte en het vele licht, de recente ketel, een blanco keuring van de elektriciteit, voorbereidingen voor buiten camera's en domotica. Het energieprestatiecertificaat label is gunstig: C.

Met wat verf en uw persoonlijke touch kan dit uw ideale gezinswoning worden of een interessante investering als huurwoning!

De woning is niet gelegen in een overstromingsgebied. Het perceel heeft een P- en G-score van C. De stedenbouwkundige voorschriften zijn Wg, Gmo, Gvkr en Gvv.

* * *

Oostendse Baan 69 - 8470 Gistel - Ruime GEZINSWONING met 3/4 SLPKS ! Centrale ligging te Gistel, op de grens met Oostende, nabij E40. PARKING voor de deur alsook PRIVATE OPRIT opzij. Recent gerenoveerd! INDELING: ruime inkomhall, lichtrijke en ruimte living met veel raampartijen en toegang naar de tuin. Ruime leefkeuken met toegang naar het ZONNETERRAS en de TUIN. Wasberging, afz. toilet, kelder (ca. 18m²). Op het verdiep: ruime slaapkamer met aanpalende dressing, VERNIEUWDE badkamer (o.a. ligbad, inloopdouche), afz. toilet, extra kamer/bureau/dressing met trap naar het 2de verdiep met daar nog 2 slaapkamers + zolderruimte. TROEVEN: ruimte en lichtrijke woning, recente ketel, BLANCO keuring elektriciteit, leidingen voor buiten camera's aanwezig, domotica. GUNSTIG EPC: label C. Met enkel een lekje verf en jouw final touch is deze woning de perfecte gezinswoning of interessante verhuuropbrengst!

P-score: C. G-score : C - niet gelegen in afgeb.oeverzone/overstromingsgebied.
(Wg, Gmo, Gvkr, Gvv)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 349.000
Kadastraal Inkomen
€ 461
Algemeen
Type
Huis
Referentie
-89GCE7TY9PJ
Makelaar Code
5bab69d2-ff7e-40a8-8aaa-a659ba
EPC Waarde
280 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
05 Apr 2024
€349.000 / Immo Momento
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com