Home Te Koop Huis 8470 Gistel
Zevekoteheirweg 30
Kaart

Zevekoteheirweg 30

8470 Gistel Huis Te Koop
308 m² wonen
946 m² perceel
5 slaapkamers

Laat je betoveren door deze adembenemende, volledig gerenoveerde woning met vijf slaapkamers, twee badkamers en tuin, centraal gelegen in het rustige Gistel. Deze prachtige woning werd in 2016 gerestaureerd en is dus als nieuw.

Bij binnenkomst op het gelijkvloers tref je een inkomhal met vestiaireruimte en apart toilet. De ruime eetplaats beschikt over een volledig uitgeruste open keuken, inclusief vaatwasser, dubbele spoelbak, inductiekookplaat, afzuigkap, oven, combi-oven en koelkast. De ruime en lichte woonkamer is een echte eye-catcher. Verder vind je op het gelijkvloers nog een wasruimte/berging, twee slaapkamers en een polyvalente ruimte die als tweede woonkamer kan dienen, compleet met ingerichte keuken en aangrenzende badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.

Het eerste verdiep huisvest een nachthal, een master bedroom met ingebouwde kasten, gang met bureauhoekje, volledig ingerichte badkamer met ruime inloopdouche, ligbad, toilet en dubbel wastafelmeubel, kinderkamer met ingebouwde kasten en een vierde slaapkamer.

De buitenruimte bestaat uit een volledig omheinde, zuidgerichte tuin met drie automatische toegangspoorten, waar je in alle privacy kunt genieten.

Enkele van de vele pluspunten van dit prachtige pand: rustige en centrale ligging, mogelijkheid tot kangoeroewonen, 20 zonnepanelen en een zonneboiler, vier slaapkamers plus kinderkamer, alle comfort, en met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 308m².

Zoek je een ruime, energiezuinige en comfortabele woning? Bezoek dan nu de virtuele tour op https://bit.ly/3HHf2Ga en laat deze kans niet aan je voorbijgaan.

* * *

Zevekoteheirweg 30 - 8470 Gistel - Prachtig gerenoveerde woning met 5 slaapkamers, 2 badkamers en tuin te Gistel. Deze magnifieke woning werd in 2016 volledig gerenoveerd en bevindt zich op een rustige ligging in het centrum van Gistel. Deze woning heeft volgende indeling:

GELIJKVLOERS:
Inkomhal met vestiaireruimte - apart toilet - ruime eetplaats met volledig ingerichte open keuken (bevat o.a. vaatwasmachine, dubbele spoelbak, inductiekookplaat, dampkap, oven, combi-oven en koelkast) - lichtrijke en ruime leefruimte - wasruimte / berging - 2 slaapkamers - polyvalente ruimte / 2e leefruimte met ingericht keuken en bijhorende badkamer met inloopdouche, lavabomeubel en toilet - technische ruimte.

VERDIEP 1:
Nachthal - master bedroom met ingemaakte kasten - gang met bureauhoekje - volledig ingerichte badkamer met ruime inloopdouche, ligbad, toilet en dubbel lavabomeubel - kinderkamer met ingemaakte kasten - slaapkamer 4.

TUIN:
Volledig omheinde en zuidgerichte tuin. Voorzien van 3 automatische toegangspoorten.
Privacy gegarandeerd.

TROEVEN:
- Rustige en centrale ligging te Gistel!
- Mogelijkheid tot kangoeroewonen!
- 20 Zonnepanelen en zonneboiler!
- 4 slaapkamers + kinderkamer.
- Alle comfort aanwezig!
- Bewoonbare oppervlakte van 308m².

Kortom, deze woning is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een ruime, energiezuinige en comfortabele woning en met eventueel de mogelijkheid tot kangoeroewonen.

Kun je niet wachten? Bezoek alvast de 360° virtuele tour:
https://bit.ly/3HHf2Ga

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 665.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.170
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
946 m2
Bewoonbare oppervlakte
308 m2
Referentie
-0D7DYR9F3M4
Makelaar Code
VV2024-001-WEB
EPC Waarde
185 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
3122743
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€665.000 / Vastgoed Vanoverschelde
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com