Home Te Koop Huis 8470 Gistel
Brugsebaan 163
Kaart

Brugsebaan 163

8470 Gistel Huis Te Koop
167 m² wonen
490 m² perceel
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Bezoek deze prachtige woning op zaterdag 27 april tussen 10u en 12u. Plan je bezoek via onze website. De verkoop van deze woning verloopt via het Start 2 Finish systeem, met een startprijs van 275.000 euro. Elk bod boven deze prijs wordt aan de verkoper voorgelegd, die het kan accepteren of weigeren. Je kunt een bod uitbrengen tot dinsdag 30 april 18u. Heb je vragen over dit verkoopsysteem? Neem gerust contact met ons op.

Deze verzorgde woning met ruime tuin in Gistel heeft een goede verbinding met de autosnelweg, Brugge en Torhout. Het is instapklaar en ideaal als starterswoning of investeringspand.

Op de benedenverdieping vind je een lichtrijke open leefruimte met een volledig uitgeruste keuken met kookeiland, een inpandige garage met automatische poort en aansluitingen voor wasmachine en droger, en een apart toilet.

De bovenverdieping beschikt over een ruime nachthal met ruimte voor bijvoorbeeld een bureau, een badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet, en twee slaapkamers, waarvan één met dressing.

Buiten geniet je van een grote, zonnige tuin op het zuidwesten met een terras en een tuinberging met overkapping, ideaal om te ontspannen.

* * *

Brugsebaan 163 - 8470 Gistel - Algemeen bezoekmoment op zaterdag 27 april tussen 10u en 12u. Plan je bezoek via www.bricx.be.

Deze woning wordt verkocht onder het systeem van Start 2 Finish met een startprijs van 275.000 euro. Elk prijsvoorstel hoger dan deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper(s) die dit al dan niet kan aanvaarden. Een bod uitbrengen kan tot dinsdag 30 april 18u. Vragen over deze manier van kopen of verkopen? Contacteer ons gerust met al je vragen.

Deze verzorgde woning met ruime tuin te Gistel geniet een goede verbinding met de autosnelweg, Brugge en Torhout. Instapklaar wooncomfort en perfect geschikt als starterswoning of als opbrengsteigendom. De indeling is als volgt: BENEDENVERDIEPING: inkomhal, lichtrijke open leefruimte met ingerichte keuken voorzien van kookeiland (kookplaat, dampkap, oven, anderhalve spoelbak), inpandige garage met automatische poort en voorzien van aansluiting wasmachine/droogkast, afzonderlijk toilet. BOVENVERDIEPING: ruime nachthal met ruimte voor bv. bureau, badkamer (douche, wastafelmeubel, toilet), 2 slaapkamers waarvan één met dressing. BUITENOMGEVING: grote zonnige tuin (ZW) met terras en tuinberging met overkapping om gezellig te relaxen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
490 m2
Bewoonbare oppervlakte
167 m2
Referentie
8GCUAY4B8G8S
Makelaar Code
BB/KB/TK/1620
EPC Waarde
23300 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20200726-0002297761-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com