Kaart

Rode 34

3380 Glabbeek-Zuurbemde Huis Te Koop
168 m² wonen
761 m² perceel
5 slaapkamers

* * *

Rode 34 - 3380 Glabbeek-Zuurbemde - Woonproject De Rode ligt in het gelijknamige gezellige gehucht van de gemeente Glabbeek. Het project omvat vier tijdloze, toekomstgerichte 'BEN' VILLAWONINGEN HOB in een rustige straat op 10 km van het centrum van Tienen en 20 km van het centrum van Leuven.

We kozen voor een tijdloos design met zwart aluminium schrijnwerk en zwarte dakpannen. De combinatie van de witte en gekleurde bakstenen, de houten deuren en luiken en de dakkapellen geven het geheel een charmante look.

De basis van een energiezuinige woning (E-peil 20) is een goede isolatie. De woningen zijn bijgevolg voorzien van degelijke vloer- en spouwmuurisolatie. Verwarmen én koelen gebeurt met een warmtepomp van 5 kW van Vaillant met een boiler voor sanitair warm water van 180 liter. De woningen zijn daarenboven uitgerust met zonnepanelen. De ventilatie van de verschillende ruimtes gebeurt via een ventilatiesysteem type D, met warmterecuperatie, om een optimaal binnenklimaat te kunnen verzekeren. Elke woning heeft een regenwaterput met een inhoud van 7.500 liter. Toekomstgericht wordt er voorzien in een voeding UTP (laadstation elektrische wagen) en slimme sturingen type SMAPPEE voor grote elektrische toestellen.

De woning op lot 3 is de meest strakke woning van de vier, doordat het geheel is opgetrokken in de witte baksteen, wit ingevoegd, en er geen uitsprong in de voorgevel zit. Ze heeft dezelfde stijlvolle aformosia houten voordeur en aformosia houten raamafwerking als de andere woningen. In de inkomhal vind je het gastentoilet, een vestiaire en rechts de trap naar de eerste verdieping. De toegang tot de zithoek bevindt zich aan de linkerzijde van de inkomhal. De zithoek, de eethoek en de keuken zijn open en met elkaar verbonden. Dit geeft een gevoel van ruimtelijkheid. De grote raampartijen in de achtergevel bieden een prachtig zicht op de ruime tuin. Naast de keuken is er een praktische berging/wasruimte. Op de eerste verdieping heb je via de nachthal toegang tot de drie slaapkamers, een apart toilet en de badkamer. In de badkamer is er zowel een douche als een ligbad voorzien. Een vaste trap biedt toegang tot de ruime zolderverdieping (56,99m²). Deze is voorzien van drie ramen (twee dakkapellen en een gewoon raam) en biedt de mogelijkheid tot één of twee extra leefruimtes.

Deze woningen zijn geknipt als thuishaven voor jonge koppels en jonge gezinnen.

VP 455.000 Euro (excl. kosten). Interesse? Voor meer informatie maken wij graag een afspraak met u bij ons op kantoor of bij u thuis!

Voor plannen en lastenboek in pdf kan u ons een mailtje sturen naar [email protected] of bellen op 016/62.01.05

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 455.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
761 m2
Bewoonbare oppervlakte
168 m2
Referentie
Y7J4L1CX5RLT
Makelaar Code
2521
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter perceel achteraan is landschappelijk waardevol agrarisch gebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Feb 2023
€455.000 / CDSImmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com