Kaart

Zuurbemde 96

3380 Glabbeek Huis Te Koop
165 m² wonen
5 slaapkamers

Pittoreske villa in landelijke stijl, met 5 slaapkamers en gelegen op een prachtig perceel van 1470 vierkante meter, voorzien van zonnepanelen! Uitnodiging om te bieden vanaf €298.000.

Begane grond: Betreed het huis via de ruime woonkamer, die een zit- en eetgedeelte biedt. Aangrenzend bevindt zich de volledig uitgeruste keuken met bijkeuken, voorzien van was- en droogmachineaansluitingen en een toilet. Een knusse veranda biedt een mooi uitzicht op het overdekte terras en de tuin. De woning biedt ook een slaapkamer, momenteel ingericht als kantoorruimte, en een badkamer met dubbele wastafel, douche en ligbad. Er is toegang tot de garage via een trap.

Eerste verdieping: Deze bestaat uit een nachthal, drie ruime slaapkamers en een apart toilet.

Zolder: Deze is bereikbaar via de nachthal en doet momenteel dienst als extra slaapkamer.

Buitenruimte: De prachtig onderhouden tuin heeft fruitbomen, tuinverlichting, is volledig omheind en kan worden afgesloten met een poort. Achterin de tuin bevindt zich een carport, terras en tuinhuis.

Extra's: Mazout verwarming (hoog rendementsketel), vrijstaand, uniek panoramisch uitzicht, perceeloppervlakte 1470 vierkante meter, perfect onderhouden, 4 tot 5 ruime slaapkamers, zonnepanelen uit 2010 (23 stuks), voldoende parkeerplaatsen. Deze woning is een must-see! Bel ons op 02.513.13.13 voor een afspraak om deze ideale woning te bezichtigen voor grote gezinnen of thuiswerk professionals.

* * *

Zuurbemde 96 - 3380 Glabbeek - Landelijke villa met 5 slks op een prachtig perceel van 1470 m² met zonnepanelen! Doe een bod vanaf 298.000 euro!
Gelijkvloers: Men betreedt de woning via de ruime leefruimte. De leefruimte, biedt voldoende plaats voor een eet- en zitgedeelte. Hiernaast bevindt zich de volledig ingerichte keuken met de berging met aansluiting voor een was-en droogmachine met een wc. Aansluitend is er een gezellige veranda met een prachtig uitzicht op het overdekt terras en de tuin. Verder is er een slaapkamer, die momenteel is ingericht als bureau , de badkamer voorzien van een dubbele wastafel, douche en ligbad. Een trap naar de garage.
Verdieping: Nachthal, 3 grote slaapkamers en een aparte toilet.
Zolder: De zolder is toegankelijk via de nachthal en momenteel ingericht als extra slaapkamer.
Tuin: De piekfijn onderhouden tuin is voorzien van fruitbomen en van tuinverlichting , volledig omheind en kan worden afgesloten met de poort. Achteraan is er een carport, terras en tuinhuis.
BIJZONDERHEDEN: Verwarming met mazout (hoog rendementsketel) - POSITIEVE ASPECTEN Open bebouwing - Unieke ligging met prachtig panoramisch zicht - Perceel 1470 m²- Zeer goed onderhouden - 4 tot 5 ruime slaapkamers - Zonnepanelen van het jaar 2010 (23stks)- Voldoende parkeermogelijkheden. Zeker de moeite waard om te bezoeken. Bel ons op het nummer 02.513.13.13 voor een bezoek aan deze aangename woning ideaal voor grote gezinnen en/of vrije beroepen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 298.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
165 m2
Referentie
NA8AR4IXNDLN
Makelaar Code
463-4003
Prijs Geschiedenis
04 Feb 2023
€298.000 / C21 A.T.G.
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com