Kaart

Rode 34A

3380 Glabbeek Huis Te Koop
Prijs op aanvraag Lening simuleren

De kleinschalige woonproject 'De Rode' omvat slechts 4 energiezuinige nieuwbouw BEN-huizen, genesteld te midden van prachtige velden. Alle woningen bieden uitzonderlijke panoramische uitzichten, ideaal voor wie hunkert naar rust en natuur.

Met een E-peil lager dan E20, is energie-efficiëntie in deze woningen een prioriteit. Elke woning is uitgerust met een eigen warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Dit resulteert niet alleen in lagere energiekosten, maar ook in fiscale voordelen, omdat kopers de eerste 5 jaar slechts 50% van de onroerende voorheffing moeten betalen.

'De Rode' is ook klaar voor de toekomst, met standaard voorzieningen voor elektrische auto's en een basis domoticasysteem van SMAPPEE.

Elk huis heeft een lichte woonkamer met open keuken (met uitzicht op de velden!), een bijkeuken, 3 ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad en douche. De zolder bestaat uit één grote ruimte die kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Bovendien geniet elke woning van een grote zuidwest gerichte tuin met panoramisch uitzicht en een 7.500 liter regenwaterput.

Neem voor meer informatie contact met ons op via 0491 90 99 90 of mail ons op nieuwbouw@living-stone.be. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in een van onze vastgoedkantoren of om bij u thuis te komen als dat beter uitkomt.

* * *

Rode 34A - 3380 Glabbeek - Kleinschalige verkaveling 'De Rode' bestaat uit slechts 4 nieuwbouw BEN woningen op een prachtige locatie. Door de inplanting tussen de velden beschikken deze woningen over uitzonderlijke verzichten vanuit alle ruimtes. Ideaal voor wie graag ontsnapt aan alle drukte en thuis wil genieten van rust en natuur. 

Met een E-peil < E20 staat energiezuinigheid hier centraal. Alle woningen beschikken over een eigen warmtepomp in combinantie met vloerverwarming en zonnepanelen. Naast een lage energiefactuur, levert dit lage E-peil ook fiscale voordelen op. Zo moet u als koper de eerste 5 jaar slechts 50% van de onroerende voorheffing betalen. 

De woningen van 'De Rode' zijn bovendien ook voorzien op de toekomst. Er wordt standaard een voeding voorzien voor een elektrische wagen en een basis domoticasysteem van SMAPPEE.  

Elke woning beschikt over een zeer lichtrijke woonkamer met open keuken (zicht op de velden!), aansluitende berging, 3 ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad en douche. De zolderverdieping bestaat uit 1 grote ruimte waar u de vrijheid heeft om deze verder in te delen naar eigen noden. Deze ruimte is bv. groot genoeg voor 2 extra slaapkamers, 1 extra slaapkamer + badkamer, een extra leefruimte,... 

Buiten bevindt zich telkens een grote zuidwest gerichte tuin met verzichten. Tot slot is elke woning nog uitgerust met een regenwaterput van 7.500l. 

Benieuwd naar verdere informatie? Bel ons via 0491 90 99 90 of mail ons op nieuwbouw@living-stone.be voor al uw vragen of indien u graag eens langskomt in 1 van onze vastgoedhuizen of bij u thuis. 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Referentie
0MGGRJYQ6AWN
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
1
Dagvaarding uitgebracht
0
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com