Kaart

Dries 41

3380 Glabbeek Huis Te Koop
300 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze prachtige nieuwbouwwoning die perfect de balans tussen modern comfort en duurzaamheid belichaamt, met een indrukwekkend E-peil! Deze woning straalt kwaliteit uit door zijn afwerkingsgraad en gebruik van hoogwaardige materialen, en wacht op zijn eerste eigenaar.

Binnenkomen doe je via een ruime hal met aparte toiletruimte, die je leidt naar de lichte en open woonkamer. De moderne keuken en eethoek vloeien naadloos in elkaar over. Vanuit hier bieden ramen zonder profiel een panoramisch zicht op de fraai aangelegde tuin. Comfort wordt gewaarborgd door vloerverwarming, aangedreven door een milieuvriendelijke lucht-water warmtepomp. Aan de voorkant is er een extra kantoorruimte.

De woning beschikt over drie ruime slaapkamers boven, elk voorzien van dubbele beglazing met 4seizoensglas aan de voorgevel dat het perfecte oord van rust creëert. De luxe badkamer is uitgerust met een douche en ligbad, en er is een extra doucheruimte.

De zolderruimte kan worden benut voor diverse doeleinden, zoals een hobbyruimte of stille thuiskantoor. De woning is voorzien van ventilatiesysteem D en voldoet aan alle voorschriften, inclusief een geïntegreerde regenwatertank van 5000 liter.

Het gedeeltelijk platte dak met zadeldak is uitgerust met zonnepanelen, wat van deze woning niet zomaar een huis maakt, maar een eco-vriendelijk thuis. Er is ook voldoende parkeerruimte beschikbaar.

Wil je overstappen op comfortabel, energie-efficiënt wonen? Bel ons vandaag nog op 016821778 en ontdek hoe deze woning aan al jouw verwachtingen voldoet! Extra voordeel: onder bepaalde voorwaarden kan deze woning worden aangekocht tegen een verlaagd tarief van 6%.

* * *

Dries 41 - 3380 Glabbeek - Ontdek de perfecte harmonie van modern comfort en duurzaam wonen in deze prachtige nieuwbouwwoning met een indrukwekkend E-peil! 
Deze woning, compleet afgewerkt met oog voor detail en hoogwaardige materialen, staat te popelen om zijn eerste eigenaar te verwelkomen.
Betreed de woning via de ruime inkomhal met een apart toilet en laat je leiden naar de lichtrijke en open woonkamer, waar de moderne keuken en eetplaats naadloos samenvloeien. De profiel loze ramen bieden een panoramisch uitzicht op de prachtig aangelegde tuin, en de vloerverwarming zorgt voor warmte en comfort, ondersteund door een milieuvriendelijke lucht-water warmtepomp. Er is ook een extra bureauruimte voorzien aan de voorzijde. 
Met drie ruime slaapkamers op het verdiep, voorzien van dubbele beglazing met 4seizoensglas aan de voorgevel, biedt deze woning het perfecte toevluchtsoord. 
De badkamer, uitgerust met een douche en ligbad, straalt luxe uit. Er is ook een 2de doucheruimte voorzien! 
Maak optimaal gebruik van de zolderverdieping als een veelzijdige ruimte - ideaal voor een hobbyruimte of een rustig thuiskantoor. 
De woning is uitgerust met een ventilatiesysteem D en voldoet aan alle normen, inclusief een regenwaterput met geïntegreerde filter van 5000 liter.
Deze woning, met een zadelzak en deels plat dak voorzien van zonnepanelen, is niet alleen een huis, maar een eco-vriendelijk thuis. 
Aan parkeergelegenheid ook zeker geen gebrek. 
Wil je jouw levensstijl upgraden naar comfortabel, energiezuinig wonen? Neem vandaag nog contact met ons op via 016821778 en ontdek hoe deze woning aan al jouw verwachtingen voldoet! Extra troef; deze woning kan aangekocht worden aan verlaagd tarief van 6% onder bepaalde voorwaarden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 572.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
300 m2
Referentie
IE9CC9OVN6XG
Makelaar Code
325-5622714
Prijs Geschiedenis
12 Jan 2024
€572.000 / C21 Immo K
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com