Home Te Koop Huis 3380 Glabbeek
Oude Diestsestraat 15
Kaart

Oude Diestsestraat 15

3380 Glabbeek Huis Te Koop
2203 m² perceel
4 slaapkamers

Gelegen in het idyllische Bunsbeek vind je dit ruime pand, genesteld op een uitgestrekt perceel van meer dan 20 are. Deze woning biedt een zee aan mogelijkheden en kan jouw droomhuis worden. De gelijkvloerse verdieping is ontworpen met dagelijks comfort in gedachten, bestaande uit een ontvangsthal, een gezellige zithoek, een eetkamer, een functionele keuken, een praktische berging en een badkamer.

Als we naar de bovenverdieping gaan, vinden we drie ruime slaapkamers en nog een extra kleinere slaapkamer, ideaal voor een thuiskantoor of kinderkamer. Extra bergruimte is beschikbaar in de vorm van een kelder en een zolder. Met een totale oppervlakte van 217 vierkante meter biedt deze woning ruimte in overvloed.

Ben je geïnteresseerd en wil je deze woning graag zelf ontdekken? Aarzel dan niet om mij te contacteren voor een bezoek. Je kunt me gemakkelijk bereiken via e-mail op jan.berge@living-stone.be of telefonisch op het nummer 0470/98 02 10.

Let op, dit pand valt onder de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen. Dit betekent dat er eventuele renovatiewerken dienen te gebeuren binnen de 5 jaar na de aankoop, tenzij de woning gesloopt wordt. Voor meer informatie over deze regeling kun je terecht op de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap: https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen.

* * *

Oude Diestsestraat 15 - 3380 Glabbeek - Ruime woning gelegen op een perceel van ruim 20a gelegen in het landelijke Bunsbeek met tal van mogelijkheden.
Het gelijkvloers bestaande uit hall, zithoek, eetkamer, keuken, badkamer en berging. De bovenverdieping omvat 3 ruime slaapkamers en 1 kleinere slaapkamer. Tevens is er kelder en zolder. Een ruime woning van 217m².

Heb je interesse in een bezoek ? Contacteer me dan zeker via mail of telefoon.  jan.berge@living-stone.be of 0470/98 02 10 

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen"

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 249.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
2203 m2
Referentie
ERPVYCTSXW7T
Prijs Geschiedenis
19 Apr 2024
€249.000 / Livingstone
20 Mar 2024
€299.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com