Home Te Koop Huis 3380 Glabbeek
Vissenakensesteenweg 16
Kaart

Vissenakensesteenweg 16

3380 Glabbeek Huis Te Koop
184 m² wonen
3 slaapkamers

Op zoek naar een nieuwe thuis? Deze gerenoveerde woning in Glabbeek, badend in natuurlijk licht, is klaar voor nieuwe bewoners. De open leefruimte met aangrenzende keuken biedt een prachtig uitzicht op de tuin en paardenwei, en strekt zich uit over het hele huis. De moderne keuken is perfect voor kookliefhebbers, met hoogwaardige apparatuur zoals een oven, magnetron, stijlvol kookeiland, ingebouwde koelkast en vaatwasser.

Het huis heeft twee slaapkamers en een badkamer met bad, douche en dubbele wastafel op de eerste verdieping. Een eiken trap leidt naar de tweede verdieping die veel mogelijkheden biedt, zoals een extra slaapkamer of opslagruimte.

Paardenliefhebbers kunnen genieten van een omheinde tuin van 34 are met topkwaliteit paardenfaciliteiten, waaronder gedraineerde paddocks, volledig uitgeruste stallen en een voedselbos. Er is ook een terras, grasveld en overdekt kippenhok.

Voor uw gemoedsrust is er een IP-camera voor externe bewaking. Het huis heeft ook een ruime oprit met plaats voor drie auto's en een grote garage/kelder.

De locatie is ideaal, dichtbij supermarkten en slechts vijf minuten rijden van het centrum van Tienen en tien minuten van de E40 - E314 snelwegen. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op via 016821778 voor een bezichtiging.

* * *

Vissenakensesteenweg 16 - 3380 Glabbeek - Deze gerenoveerde woning te Glabbeek is opzoek naar nieuwe eigenaars.
Bij het betreden van de woning wordt u meteen omarmd door een overvloed aan natuurlijk licht, dat de open leefruimte met aangrenzende keuken verlicht.
Deze ruimte strekt zich uit over het hele huis en biedt een uitzicht op de tuin en de paardenwei.
De moderne keuken is een ideaal voor kookliefhebbers, uitgerust met hoogwaardige apparatuur, waaronder een oven, magnetron, een stijlvol kookeiland met inductiekookplaat en afzuigkap, ingebouwde koelkast en vaatwasser.
Op het verdiep zijn er 2 slaapkamers en een badkamer met een bad, douche, dubbele wastafel en toilet.
De eiken trap leidt naar de 2de verdiep die verschillende mogelijkheden biedt, zoals een 3de slaapkamer, opslagruimte of een naar wens in te richten ruimte.
Voor de liefhebbers van paarden en tuinieren is er een prachtig omheinde tuin van maar liefst 34 are, compleet met een terras, grasveld, een overdekt kippenhok en een paddock paradise. De paardenfaciliteiten zijn van topkwaliteit en omvatten gedraineerde paddocks, drie volledig uitgeruste stallen, een hooizolder, een hooischuur, een rondlopend pad rondom de weide en een aangelegd voedselbos.
Bovendien is er een IP-camera aanwezig voor externe bewaking, wat bijdraagt aan de gemoedsrust van de bewoners.
Een bijkomend voordeel is de ruime oprit met plaats voor maar liefst drie auto's, terwijl onder het huis een ruime garage/kelder is gesitueerd, toegankelijk via een sectionaalpoort die uitkomt in de hal.
De ligging van de woning is simpelweg perfect, met nabijheid tot grote supermarkten en op slechts vijf minuten rijden van het bruisende centrum van Tienen, en op tien minuten van de E40 - E314 snelwegen.
Benieuwd naar meer? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een bezichtiging. Wij staan klaar om u verder te begeleiden. U kunt ons bereiken op 016821778.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 449.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
184 m2
Referentie
2R23T8QKWGQY
Makelaar Code
325-5475046
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€449.000 / C21 Immo K
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com