Home Te Koop Huis 3381 Glabbeek
Dorpsstraat 41
Kaart

Dorpsstraat 41

3381 Glabbeek Huis Te Koop
276 m² wonen
600 m² perceel
5 slaapkamers

Bezoek dit prachtige pand in de sfeervolle wijk van Glabbeek. Gebouwd in 1994, heeft deze energie-efficiënte woning volop ruimte en comfort te bieden. Een elegante ontvangsthal met gastentoilet leidt naar een lichte woonkamer die vloeiend overgaat in een open, volledig uitgeruste keuken, aangevuld met een handige bijkeuken voor de kookliefhebber.

Het huis bevat vier slaapkamers op de eerste verdieping, naast een apart toilet en een moderne, onlangs gerenoveerde badkamer. Daarnaast wordt er op de bovenste verdieping een volledig uitgerust appartement met één slaapkamer en een multifunctionele ruimte aangeboden. Dit extra appartement is uitstekend geschikt voor inwonende kinderen of kan fungeren als zorgwoning.

Aanvullende opslagruimtes zijn beschikbaar in de verschillende kelders, losstaande garage en tuinhuis. Geniet van een prachtige, goed onderhouden tuin met terrassen, een buitenhaard en een decoratieve vijver. Hier kom je thuis in een rustige, groene omgeving.

De locatie is zeer gunstig, met winkels, scholen en een apotheek op loopafstand. Ook de nabijheid van de E314-oprit zorgt voor optimale bereikbaarheid.

Mis deze unieke kans niet en neem contact op met Century 21 - ImmoK op 016821778 voor een bezichtiging van dit prachtige pand!

* * *

Dorpsstraat 41 - 3381 Glabbeek - Ontdek deze prachtige woning in de charmante deelgemeente van Glabbeek! Gebouwd in 1994, straalt deze energiezuinige woning ruimte en comfort uit. Bij het betreden van de woning word je verwelkomd door een stijlvolle inkomhal met gastentoilet, gevolgd door een lichtrijke leefruimte die naadloos overgaat in een open en volledig geïnstalleerde keuken. Een praktische bijkeuken maakt het plaatje compleet, ideaal voor de gepassioneerde hobbykok!
Het eerste verdiep herbergt maar liefst 4 slaapkamers, een apart toilet en een eigentijdse, vernieuwde badkamer. De masterbedroom is voorzien van een airco. De bovenliggende verdieping biedt een volledig ingericht 1 slaapkamer appartement van 82m², inclusief een polyvalente ruimte. Deze extra ruimte is perfect voor inwonende kinderen of als zorgwoning. Met verschillende kelders, een vrijstaande garage en een tuinhuis is er voldoende opbergmogelijkheid. Deze wordt volledig verwarmd met de airco.
De troeven van deze woning gaan verder met de mooi verzorgde en elegant aangelegde tuin. Geniet van terrassen, een open haard en een sfeervolle siervijver. Thuis komen betekent hier ontspannen in een groene oase van rust. De locatie voegt nog meer waarde toe, met alle winkels, scholen, en een apotheek op een steenworp afstand, en de nabijheid van de oprit van de E314 voor extra bereikbaarheid.
Mis deze unieke kans niet en neem contact op met Century 21 - ImmoK op 016821778. Wij staan klaar om u verder te begeleiden en deze prachtige woning te ontdekken!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 634.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
600 m2
Bewoonbare oppervlakte
276 m2
Referentie
C4D6CED38WBB
Makelaar Code
325-5589834
Prijs Geschiedenis
29 Nov 2023
€634.000 / C21 Immo K
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com