Kaart

3381 Glabbeek Huis Te Koop
90 m² wonen
69 m² perceel
3 slaapkamers

Unique Properties presenteert deze bijzondere te renoveren woning in het charmante Glabbeek. Het betreft een huis met een verplichte renovatie die een zee aan mogelijkheden biedt voor een creatieve ziel!

Het gelijkvloers biedt een ruime woonkamer, een badkamer en keuken die u naar uw eigen smaak kunt aanpassen. Maar dat is nog niet alles, want de eerste verdieping telt maar liefst vier kamers. Bovendien is er een kelder aanwezig die extra opslagruimte biedt of naar wens kan worden ingericht.

De verwarming gebeurt uitsluitend met pelletkachels, wat bijdraagt aan de charme en het unieke karakter van deze woning. De woning is voorzien van een F-label EPC en heeft een renovatieverplichting. De elektriciteit is niet conform, maar wees gerust, er is geen asbest aanwezig in het pand.

De bestemming van dit pand is woongebied met landelijk karakter en er is geen voorgaande omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen of verkaveling van gronden afgeleverd. Er ligt ook geen dagvaarding of herstelvordering op dit eigendom.

Geïnteresseerd in deze woning vol potentieel? Aarzel dan zeker niet om een bezoek te boeken! Dit kan via mail of telefonisch via 016.90.90.90. Voor alle attesten en documenten kan je terecht op onze website www.unique-properties.be.

Begin vandaag nog met het realiseren van je droomwoning in Glabbeek met Unique Properties!

* * *

Unique Properties verkoopt deze totaal te renoveren woning met renovatieverplichting te Glabbeek. Gelijkvloers met woonkamer, badkamer, keuken. Op de eerste verdieping 4 kamers. Tevens kelder aanwezig. Graag een bezoek gebracht aan deze aangename woning met veel potentieel? Verwarming enkel met pellet kachels. Kijk op www.unique-properties.be voor alle attesten en documenten. Bezoek aanvragen via mail of telefonisch 016.90.90.90. Vg, WgLk, gvv, Gvkr P-Score = A, G-Score = A. EPC= F-label, renovatieplicht! Elektriciteit niet conform. Geen asbest aanwezig. Geen omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming: woongebieden met landelijk karakter, geen dagvaarding/herstelvordering, geen omgevingsvergunning voor verkaveling van gronden afgeleverd.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 139.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
69 m2
Bewoonbare oppervlakte
90 m2
Referentie
K9JM8RH7TTV5
Makelaar Code
5722877
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Niet meegedeeld
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
11 Jan 2024
€139.000 / Unique Properties
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com