Kaart

6960 Grandmenil Huis
180 m² wonen
940 m² perceel
€199.000

Op zoek naar rust en natuur? Deze prachtige rustieke woning in Grandmenil is hier perfect voor! Gelegen in een rustige straat met weinig verkeer, biedt deze plek de kans om onvergetelijke momenten te beleven. Met zijn zuidgerichte tuin kunt u genieten van de stilte omringd door groen. Het gebied biedt volop mogelijkheden voor wandelen en outdooractiviteiten.

De begane grond bestaat uit een hal, keuken-eetkamer, woonkamer, badkamer en toilet. De eerste verdieping beschikt over een nachthal en vier slaapkamers. De tweede verdieping heeft een niet afgewerkte zolder. De bijgebouwen bevatten een ruimte met werkbank en opslag. Daarnaast is er een apart tuinhuis.

Belangrijk om te weten: er is geen centrale verwarming, maar een oliekachel en een houtkachel op de begane grond. De ramen zijn voorzien van dubbel glas en het kadastraal inkomen is minder dan 745 euro.

Deze charmante woning biedt de perfecte combinatie van rust en buitenleven. Perfect voor wie op zoek is naar een idyllische leefomgeving weg van de stadsdrukte.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Vous aimez le calme et la nature? Située dans une rue avec très peu de passage, dans le petit village de Grandmenil, cette belle bâtisse en pierre du pays est l'endroit rêvé pour vivre des moments inoubliables.
Avec son beau jardin orienté au sud, tout est là pour savourer le silence dans un écrin de verdure. Randonnées et balades au grand air vous y attendent.
Rez: hall, cuisine - salle à manger, salon, salle de bain, wc.

Etage +1: hall de nuit, 4 chambres.

Etage +2: grenier non aménagé.

Dépendances attenantes: pièce avec établi et rangement.

Dépendances non-attenantes: abri de jardin.

Infos+: pas de chauffage central mais un poêle à mazout et un poêle à bois au rez-de-chaussée, châssis double vitrage, revenu cadastral inférieur à 745euros.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 199.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
940 m2
Bewoonbare oppervlakte
180 m2
Referentie
4RXTVJ9H2A0S
EPC Waarde
641 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20240319009525
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€199.000 / Ardenne Immo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com