Home Te Koop Huis 9200 Grembergen
Residentie 'De Smidse'



immo Kaart

Residentie 'De Smidse' , 9200 Grembergen

Huis Te Koop in Grembergen
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Residentie 'De Smidse' - 9200 Grembergen - Residentie De Smidse: centraal en luxueus wonen!
Bezoek het modelappartement!

Residentie De Smidse is fantastisch gelegen op een steenworp van het karaktervolle dorpsplein van Grembergen. Het is er ideaal vertoeven in de Denderstreek op de as tussen Dendermonde en Sint-Niklaas. De residentie heeft een ideale locatie aan de natuur vlakbij de rustgevende fiets- en wandelroutes langs de Schelde maar ook een perfecte verbinding met de wagen of het openbaar vervoer naar het centrum van Dendermonde, Lokeren en Sint-Niklaas.

Het gaat om kwaliteitsvolle afgewerkte appartementen centraal gelegen in Grembergen. Voorzien van een ondergrondse parkeergarage en fietsenberging.
Zeer energiezuinig met een E-peil van <30 waardoor u 50% vrijstelling krijgt op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar en een zeer laag energieverbruik heeft.

Dit kleinschalig project bevat 17 appartementen, allen kwaliteitsvol afgewerkt en volgens de recentste normen. Bovendien geniet elk appartement van een zuid/west georiënteerd terras en of tuin. Alle appartementen zijn duurzaam gebouwd en voorzien van vloerverwarming, warmtepompen, ventilatiesysteem, zongerichte terrassen, enz.

De verschillende appartementen bestaan uit 1 en 2 slaapkamer-appartementen allen met ruime terrassen en/of tuinen. De oppervlaktes variëren tussen 65m² en 104m².

Prijzen vanaf 224.900.000 euro, dus ook ideaal voor starters, alleenstaanden en voor investeerders. Alles is aanwezig om het u zo aangenaam mogelijk te maken in deze prachtige woonomgeving. Men dient wel een autostaanplaats en berging bij aan te kopen.

Info, verkoop en voorstelling van het project: de verkoop geschiedt onder 21% btw op het constructie-aandeel en 12% registratierechten op het grondaandeel.
Onder de voorwaarden van de wet Breyne. Vg, Wg, Gmo, Gvv, Gvkr

Contacteer ons voor meer informatie (prijslijst, plannen, lastenboek, ...) of een vrijblijvende afspraak via 052/73.08.02 of via info@heylenvastgoed.be
Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse B / G-score klasse A

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
WG7QFWZFHDPP
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com