Kaart

Grootzand 152

9200 Grembergen Huis Te Koop
3 slaapkamers

Deze voormalige slagerij met duplex appartement biedt uitgelezen mogelijkheden om omgebouwd te worden tot een ruime gezinswoning. Op het gelijkvloers is er momenteel een winkelgedeelte met toonbank en koeltoog, een werkplaats, koel- en vriescellen en opslagruimte. Er is ook de mogelijkheid om de koel- en vriescellen te verwijderen om zo een handige garage te creëren.

Het duplex appartement baskt in het licht dankzij de woon- en leefruimte met ingebouwde haard en parketvloer. De keuken is zeer praktisch ingericht met alle essentiële toestellen. Daarnaast kun je genieten van een zonnig dakterras van ongeveer 50 vierkante meter, perfect voor zonnige relaxmomenten. De badkamer is uitgerust met een lavabo, toilet en douche.

Een vaste trap brengt je naar de bovenste verdieping, waar je drie slaapkamers ontdekt, elk voorzien van ingebouwde kasten. Alle veluxramen zijn uitgerust met elektrische verduistering voor een goede nachtrust. Een extra troef is de nachthal met extra inbouwkasten voor nog meer opbergruimte.

Op vlak van veiligheid en comfort scoort deze woning goed. Het pand is asbestveilig, de elektriciteit is conform, er is geen verplichting tot renovatie, en de hele woning is voorzien van centrale verwarming op aardgas en dubbele beglazing. Kortom, een ideale kans om je droomhuis te creëren met minimale verbouwingen.

Voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen, stuur gerust een mail naar [email protected] of bel 052/20 24 40.

* * *

Grootzand 152 - 9200 Grembergen - Om te bouwen tot gezinswoning.  Momenteel is het ingedeeld als slagerij met duplex appartement en dakterras. Het gelijkvloerse handelsgedeelte bestaat uit de winkel met toonbank/koeltoog, atelier/werkplaats, koel- en vriescellen, berging/wasplaats, mogelijkheid om een garage te creëren door koel- en vriescel te verwijderen én toilet. Het duplex appartement heeft een lichtrijke woonkamer en leefruimte met inbouwhaard en parket vloerbekleding. De keuken is voorzien van alle nodige toestellen. Zongericht dakterras met luifel (circa 50m²). De badkamer is uitgerust met lavabo, toilet en douche.  Via een vaste trap  kan u  naar de bovenste verdieping waar u 3 slaapkamers vindt met ingebouwde kasten.  Veluxen voorzien van elektrische verduistering. Nachthal met extra ingemaakte kasten. Extra troeven: asbestveilig, elektriciteit conform, geen renovatieverplichting, overal CV op aardgas en dubbele beglazing. Ideaal om eenvoudig te verbouwen naar een gezellige gezinswoning.  Voor meer info en/of een bezoek ter plaatse kan u terecht per mail naar [email protected] of bel 052/20 24 40.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 374.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
SEOZHN8QK8GA
EPC Waarde
196 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20221108-0002700058-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
In aanvraag
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€374.000 / Berno
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com