Kaart

1390 Grez-Doiceau Huis
250 m² wonen
1148 m² perceel
6 slaapkamers
€1.250.000

Deze schitterende villa in Doiceau, gelegen in een serene landelijke omgeving maar toch dichtbij alle nodige voorzieningen, biedt een ruime en gastvrije woonomgeving met zes slaapkamers, een badkamer, een onafhankelijke studio, en topkwaliteit afwerkingen. Gebouwd in 2006 en gerenoveerd in 2023, het huis bevindt zich op een tropisch perceel van 11,48 hectare dat naar het zuidwesten kijkt.

De begane grond beschikt over een uitnodigende entreehal met ingebouwde kasten, een fraai verlichte ontvangstruimte van 40m² die uitkijkt op de tuin, een pas geïnstalleerde STÛV-houtkachel en een moderne Dovy keuken van 19m² met een vriendelijke sfeer en een centraal eiland/ontbijtplek. Er is ook een wasruimte, een bijkeuken en een grote garage met plaats voor twee auto's.

Op de eerste verdieping vindt u drie mooie slaapkamers, een apart toilet, een schitterende master suite van 29m² met een apart toilet, een badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel, en ook directe toegang tot de studio. De tweede verdieping biedt twee extra comfortabele slaapkamers met ingebouwde kasten.

Naast het hoofdgebouw is er een volledig uitgeruste studio met een aparte ingang. Deze wordt momenteel verhuurd voor €550 per maand. In 2023 is de buitenkant van de villa volledig vernieuwd met een automatische poort, fietsenstalling, afvalgedeelte, berging, prachtig aangelegde tuin, verwarmd zwembad met thermische rolluik en zonnedouche, een Canadees houten poolhouse met elektriciteit, overdekt terras, zonnetent met LED-verlichting en siervijver.

Verder is de villa uitgerust met PEB B, gasverwarming, vloerverwarming op de begane grond, een boiler en boiler uit 2023, 12 fotovoltaïsche panelen en een laadstation voor elektrische auto's.

Deze luxueuze villa, die geen werkzaamheden vereist, is met zorg afgewerkt en klaar om uw nieuwe thuis te worden!

* * *

Doiceau, gelegen in een landelijke en rustige omgeving en toch dicht bij alle voorzieningen, prachtige villa (6 slaapkamers/badkamer/sdd/onafhankelijke studio) biedt een ruime leefruimte en een gastvrije sfeer en biedt tegelijkertijd hoogwaardige afwerkingen. Gebouwd in 2006 en gerenoveerd in 2023, gelegen op een perceel van 11,48 hectare gelegen op het zuidwesten aan de achterzijde. Het is als volgt samengesteld: Op het gelijkvloers, ruime inkomhal met ingebouwde kasten, prachtige ultralichte ontvangstruimten van 40m² met uitzicht op de tuin, met net geïnstalleerde STÛV-houtkachel, keuken van 19m² Dovy, geïnstalleerd in 2022 met een moderne en vriendelijke ruimte met centraal eiland/ontbijtruimte, wasruimte/bijkeuken, grote garage voor twee auto's met automatische sectionaaldeuren. Op de 1e verdieping geeft de nachthal toegang tot 3 mooie slaapkamers, douchekamer, apart toilet, een schitterende master suite van 29m² met daarin een grote slaapkamer, apart toilet, badkamer (ligbad, douche, dubbele wastafel). Via deze verdieping is directe toegang tot de studio mogelijk. Op de 2e verdieping twee mooie slaapkamers van respectievelijk 13 en 16m² met inbouwkasten. Studio met aparte ingang, volledig uitgerust, momenteel verhuurd voor € 550/maand. Qua buitenkant zijn absoluut alle voorzieningen volledig opnieuw ontworpen en vernieuwd in 2023. Automatische poort, aangelegde omgeving, fietsenstalling en afvalruimte, berging, prachtig aangelegde tuin, zwembad verwarmd door warmtepomp, thermische rolluik, chloor en automatisch PH, zonnedouche, Canadees houten poolhouse met elektriciteit, overdekt terras, zonnetent met LED-verlichting, siervijver met Khoi. Op technisch vlak: PEB B, verwarming op gas, vloerverwarming op de begane grond, boiler en boiler uit 2023, 12 fotovoltaïsche panelen, laadstation voor elektrische auto's. Een prachtige villa met een zorgvuldige afwerking die absoluut GEEN WERK vereist, waarbij u alleen maar uw koffers hoeft af te geven!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.250.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1148 m2
Bewoonbare oppervlakte
250 m2
Referentie
2JE6A6V60E9R
Prijs Geschiedenis
13 Jan 2024
€1.250.000 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com