Kaart

1390 Grez-Doiceau Huis Te Koop
280 m² wonen
3854 m² perceel
6 slaapkamers

Ontdek deze prachtige villa gelegen in Grez-Doiceau, omringd door een groene en rustige omgeving. Deze opmerkelijke woning, rijk aan licht en ruimte, staat op een zuidelijk georiënteerd terrein van 38 are 54 ca, voorzien van een prachtige tuin, ruime parkeergelegenheid voor 3-4 auto's en een sfeervol terras.

Op de begane grond word je verwelkomd door een inkomhal met ingebouwde kast, gastentoilet en wastafel. De indrukwekkende ontvangstruimte valt op door haar volume van 80m² en bestaat uit een volledig ingerichte keuken met ontbijthoek en centrale eiland aansluitend op een comfortabele woonkamer met een dubbelzijdige open haard. Aangrenzend vinden we een bureau of tv-kamer van 16m². Aan de tuinzijde bevindt zich nog een tweede woonkamer van 35m². Daarnaast is er een praktische wasruimte en een garage die plaats biedt voor twee auto's.

De eerste verdieping is voorzien van een nachthal die leidt naar vijf ruime slaapkamers, een badkamer met douche en bad, en een extra douchekamer met afzonderlijk toilet. De tweede verdieping huisvest een zesde slaapkamer en heeft twee zolders die dienst doen als opslagruimtes.

In de kelder vind je diverse opbergkelders. Buiten geniet je van een groot terras, een ruime vlakke tuin, een zwembad en tennisbaan die weliswaar renovering nodig heeft.

Deze villa werd aangekocht in 2004 en in 2020 uitgerust met een olie gestookte centrale verwarming (3.000 liter tank). Andere technische kenmerken omvatten houten ramen met dubbele beglazing en 22 fotovoltaïsche panelen.

Verken een woning vol charme, comfort en potentieel in een landelijke setting, gepresenteerd door Latour et Petit.

* * *

Grez-Doiceau, Prachtige VILLA (6CH/2SDB/Office/Pool) met prachtige volumes en aangenaam licht. Terrein van 38ares54 ca goed georiënteerd in het hart van een groene omgeving. Er is een mooie tuin, parkeergelegenheid voor 3-4 auto's en een aangenaam terras. Begane grond: Inkomhal met ingebouwde kast, gastentoilet met wastafel, prachtige ontvangstruimte van 80m² bestaande uit een grote, volledig ingerichte keuken met ontbijthoek/centrale eiland die uitgeeft op een prachtige woonkamer met dubbelzijdige open haard die uitgeeft op een bureau/tv-kamer van 16m². Tweede woonkamer van 35m² aan de tuinzijde. Wasruimte, garage voor twee auto's van 32m² met automatische deur. 1ste verdieping: nachthal overloop, slaapkamer 1 van 16m², badkamer van 6m² (douche/bad/toilet), slaapkamer 2 van 16m², slaapkamer 3 van 16m², slaapkamer 4 van 16m², slaapkamer 5 van 15m², douchekamer, apart toilet. 2e Etage: slaapkamer 6 (14m²), twee zolders voor opslag. Kelder: verschillende opslagkelders (35, 9 en 10 m²). Buiten: Ruime parkeergelegenheid, terras, grote vlakke tuin, zwembad, tennisbaan (te renoveren). Technische kenmerken: Villa gekocht in 2004, 2020 olie gestookte centrale verwarming (3.000 liter tank), EPB B, houten ramen met dubbele beglazing, 22 fotovoltaïsche panelen. Een ruim huis vol charme in een landelijke omgeving, wachtend om ontdekt te worden met Latour et Petit.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 995.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
3854 m2
Bewoonbare oppervlakte
280 m2
Referentie
72DMFYKSCA1W
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€995.000 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com