Home Te Koop Huis 1850 Grimbergen
Jozef Van Den Berghestraat 45
Kaart

Jozef Van Den Berghestraat 45

1850 Grimbergen Huis Te Koop
73 m² wonen
50 m² perceel

Ontdek deze instapklare rijwoning in de Borght, Grimbergen - een perfecte keuze voor je eerste aankoop, gezinswoning of investering! De woning is enkele jaren geleden opgefrist en is nu klaar om bewoond te worden.

Met een bewoonbare oppervlakte van 73m², biedt deze woning 2 slaapkamers. De volledig uitgeruste keuken op de begane grond is ideaal voor het bereiden van heerlijke maaltijden. De badkamer, ook op de begane grond, heeft een douche, toilet en wastafel.

Op de eerste verdieping vind je twee slaapkamers van ongeveer 11,5m² en een handige zolder voor extra opslagruimte.

De locatie is ideaal, midden in het centrum van de Borght, met voldoende parkeergelegenheid, een school en openbaar vervoer in de buurt. Bovendien zijn alle winkels niet ver weg.

In de nabije omgeving vind je ook een groene zone met een speeltuin voor kinderen en verschillende wandelpaden. Mis deze kans niet en kom deze woning snel bezichtigen!

* * *

Jozef Van Den Berghestraat 45 - 1850 Grimbergen - In de Borght te Grimbergen vinden we deze instapklare rijwoning terug. Ideaal als eerste aankoop, gezinswoning of investering! De woning werd enkele jaren geleden opgefrist en maakt dat deze momenteel instapklaar is.
De woning kent een bewoonbaar oppervlakte van 73m² en beschikt over 2 slaapkamers. De keuken op het gelijkvloers is volledig uitgerust zodat je alles bij de hand hebt om de lekkerste gerechten klaar te maken. De badkamer op het gelijkvloers is voorzien van een douche, een toilet en een lavabo.
Op de eerste verdieping van de woning hebben we 2 slaapkamers van +/- 11,5m² en een praktische zolderruimte waar je nog veel dingen op kan bergen.
De woning is ideaal gelegen in het centrum van de Borght, met veel parkeerplaatsen in de buurt, een school, openbaar vervoer en niet ver van alle handelszaken.
Niet ver van de woning hebben we ook een zeer groene omgeving met een speeltuin voor de kinderen en diverse wandelpaden!
Aarzel zeker niet te lang om deze woning te komen bezoeken!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 210.000
Kadastraal Inkomen
€ 230
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
50 m2
Bewoonbare oppervlakte
73 m2
Referentie
77ZULWA5LMS4
EPC Waarde
573 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20240311-0003165862-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Woning gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 Mar 2024
€210.000 / ERA Immo Toye
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com