Home Huis 1850 Grimbergen
Zilvermeeuwlaan 20



immo Kaart

Zilvermeeuwlaan 20, 1850 Grimbergen

Huis in Grimbergen
324 m² wonen
1150 m² perceel
5 slaapkamers
€997.000

Zilvermeeuwlaan 20 - 1850 Grimbergen - U kan een bezoek aan dit eigendom online inplannen via onze digitale agenda of contacteer Ivory via ivory@copandi.be of telefonisch via het nummer+32 015 79 05 50. 

Deze schitterende villa, gelegen in het charmante Klein Molenveld, is een ware parel op het gebied van vastgoed. Met zijn indrukwekkende architectuur en perfect onderhouden tuinen, belichaamt deze woning luxe en comfort op elk niveau.

Bij het betreden van de villa wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal, die leidt naar een gastentoilet voor het gemak van uw bezoekers. Aan de rechterzijde van de hal bevindt zich een bibliotheek, een rustige oase van kennis en ontspanning. Deze ruimte kan ook dienen als een extra woonruimte, afhankelijk van uw behoeften.

Op het gelijkvloers treft u tevens een eerste slaapkamer aan, die eveneens geschikt is als een multifunctionele ruimte. Een aangrenzende badkamer met toilet biedt hier extra gemak. De woonkamer en keuken op dit niveau bieden adembenemende uitzichten op de prachtig aangelegde tuin. Grote ramen laten overvloedig natuurlijk licht binnenstromen en creëren een gevoel van harmonie met de omgeving.

De keuken is voorzien van moderne apparatuur en hoogwaardige afwerkingen, waardoor koken een waar genot wordt. Vanuit de keuken heeft u directe toegang tot een de tuin, waar u kunt genieten van ontspannende momenten en het uitzicht op de weelderige tuin.

De villa beschikt over zowel een inpandige als een uitpandige garage, wat ruimte biedt voor meerdere voertuigen en extra opslag. Praktisch en functioneel, deze garages zijn een waardevolle aanvulling op het pand.

Op de eerste verdieping bevinden zich nog eens vier ruime slaapkamers, elk met hun eigen unieke charme. Een apart toilet en een volledig uitgeruste badkamer die is uitgerust met een sauna, een ruime inloopdouche en een verleidelijk ligbad. Deze badkamer is een oase van ontspanning en biedt u de mogelijkheid om te genieten van ultiem comfort en welzijn. Of u nu de voorkeur geeft aan een verkwikkende douche, een revitaliserende sauna-sessie of een rustgevend bad, deze badkamer voorziet in al uw behoeften en biedt een serene ambiance waar u volledig tot rust kunt komen. De veranda wordt verder uitgebreid op deze verdieping, waardoor een uitnodigende ruimte ontstaat om te ontspannen en te genieten van de omgeving en het zicht op de velden.

Een bijzonder kenmerk van deze villa is de glazen aanbouw die in 2001 is gerealiseerd. Deze ruimte biedt een panoramisch uitzicht over de uitgestrekte velden, waardoor u kunt genieten van de rust en sereniteit van de natuur. Daarnaast is de glazen aanbouw voorzien van een jacuzzi, waarin u heerlijk kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Daarnaast beschikt de villa over een elegante wijnkelder, waar u uw kostbare collectie kunt bewaren en uw gasten kunt trakteren op unieke proeverijen.

De prachtig aangelegde tuin omringt de villa met zijn weelderige bomen, kleurrijke struiken en levendige bloemen. Twee mooie vijvers met sierlijke koivissen voegen een vleugje elegantie toe aan het landschap, terwijl ze een serene sfeer creëren die uw zintuigen prikkelt.

Deze villa is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een voorbeeld van energiezuinigheid. Het dak is uitgerust met 40 zonnepanelen, waardoor u kunt profiteren van groene energie en uw ecologische voetafdruk kunt verminderen. Daarnaast zijn er twee Tesla-batterijen in de garage geïnstalleerd, waardoor u kunt genieten van een efficiënt energiebeheer en een betrouwbare stroomvoorziening.

Met verwarming en koeling op airconditioning, wordt het comfort van deze villa naar een hoger niveau getild. Of het nu gaat om het creëren van de perfecte temperatuur tijdens warme zomers of het bieden van een gezellige warmte tijdens koudere seizoenen, deze woning zorgt ervoor dat u altijd kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat.

In deze villa te Grimbergen (Klein Molenveld) komen stijl, comfort, energiezuinigheid en ontspanning perfect samen. Het is een unieke kans om te genieten van een luxueuze levensstijl te midden van prachtige omgevingen.


BIJZONDERHEDEN:
♦? Residentiële topligging, goede bereikbaarheid
♦? Mobiliteitsscore van 82%
♦? Airconditioning
♦? 40 zonnepanelen
♦? 2 Tesla thuisbatterijen

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 997.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1971
Grond oppervlakte
1150 m2
Bewoonbare oppervlakte
324 m2
Referentie
VA1-7BUAS7VN
Makelaar Code
5608066
EPC Waarde
225 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
09 Apr 2024
€997.000 / Copandi
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com