Home Te Koop Huis 2280 Grobbendonk
BEN-woningen Eikenlei
Kaart

BEN-woningen Eikenlei

2280 Grobbendonk Huis Te Koop
Prijs op aanvraag Lening simuleren

* * *

BEN-woningen Eikenlei - 2280 Grobbendonk - Landelijke BEN-woningen te Grobbendonk


Prachtige halfopen nieuwbouwwoningen gelegen in een rustige en groene omgeving. Kindvriendelijke en landelijke locatie met een goede verbinding naar omliggende gemeenten, E313 en het centrum met alle voorzieningen. Deze twee woningen zullen uiterst hoogwaardig en volledig afgewerkt worden via ruime budgetten. Het gunstige e-peil wordt gerealiseerd door het voorzien van een lucht/water warmtepomp, vloerverwarming, ventilatiesysteem D en zonnepanelen.

Deze mooi groene ligging combineert rust en privacy met alle voordelen van modern wonen volgens de strengste energienorm: Bijna Energie Neutraal met E-peil < 20! De woningen krijgen een jonge, eigentijdse uitstraling en uitgerust met kwaliteitsvolle materialen, volledig naar keuze. Zo krijgt u volledige inspraak in de afwerking en creëert u uw eigen, unieke thuis.

De indeling van de woningen is als volgt: kruipruimte in de kelder aanwezig, op het gelijkvloers: inkomhal, toilet, zithoek en leefruimte, berging, eethoek met keuken en zicht naar de tuin, trap naar de eerste verdieping, op de eerste verdieping: vier slaapkamers, badkamer, apart toilet en vaste trap naar de zolderverdieping. De zolder zelf kan afgewerkt worden via meerprijs.

De plannen en het lastenboek zijn op aanvraag te bekomen. De verkoop geschiedt onder het stelsel van de wet Breyne met een voltooiingswaarborg.Er is BTW verschuldigd op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel.

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak via 014/70.51.58 of via info@heylenvastgoed.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
9TLW98FB1EBH
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com