Kaart

Dorp 1

2288 Grobbendonk Huis Te Koop
1150 m² wonen
726 m² perceel
9 slaapkamers

Mis deze unieke investeringsmogelijkheid in Grobbendonk niet: opbrengsteigendom met hoog rendement op een centrale locatie!

Dit is uw zeldzame kans om eigenaar te worden van een winstgevende vastgoedbelegging in Grobbendonk, strategisch gelegen in een commercieel aantrekkelijke zone, vlakbij de E313. Deze opbrengsteigendom is een verstandige keuze voor wie streeft naar een stabiele bron van inkomsten en indrukwekkend huurrendement.

Eigendom details: Commerciële panden: er zijn 2 commerciële ruimten die momenteel verhuurd zijn voor langere termijn en zo zorgen voor betrouwbare huurinkomsten. Appartementen: Er zijn 3 appartementen die momenteel voor korte termijn verhuurd worden. Kangoeroewoning met garage: Een extra troef is de kangoeroewoning inclusief garage, dit verhoogt de diversiteit van het pand.

Financiële voordelen: De inkomsten van dit pand zijn indrukwekkend en leveren een hoog rendement op. Door een totale renovatie hebben de units een lage EPC-score en zijn ze zeer gewild op de markt.
Overdracht en training:
De huidige eigenaar gaat met pensioen maar biedt een grondige overdracht en training aan voor een soepele overname. Dit garandeert een ononderbroken voortzetting van uw investering en geeft u het vertrouwen voor succesvol beheer.
Dit is uw kans om een stabiele en winstgevende belegging in Grobbendonk te doen. Neem gerust contact met ons op voor meer details en een persoonlijke bezichtiging.
Benut de mogelijkheid om uw investeringsportfolio uit te breiden en financiële vrijheid te bereiken met deze aantrekkelijke investeringsoptie!

* * *

Dorp 1 - 2288 Grobbendonk - Unieke beleggingskans in Grobbendonk: hoog rendement opbrengsteigendom met centrale ligging!

Benut deze zeldzame kans om eigenaar te worden van een winstgevende investering in Grobbendonk, gelegen op een commerciële, gunstige ligging nabij de E313. Deze opbrengsteigendom is een slimme keuze voor wie op zoek is naar een stabiele inkomstenbron met uitstekende huurrendement.

Kenmerken van de eigendom:
            - Commerciële ruimtes: 2 commerciële ruimtes die momenteel langdurig verhuurd zijn, wat garant staat voor stabiele huurinkomsten.
             - Appartementen:  3 appartementen die momenteel op korte termijn worden verhuurd.
             - Kangoeroewoning met garage: een extra troef is de aanwezigheid van een kangoeroewoning met garage, wat de veelzijdigheid van deze eigendom vergroot.
Financiële voordelen:De inkomsten gegenereerd door deze eigendom zijn indrukwekkend en resulteren in een hoog rendement. Vanwege een totaalrenovatie hebben deze units een lage EPC score en liggen deze goed in de markt.
Overname en opleiding:
De huidige eigenaar heeft besloten met pensioen te gaan maar biedt bereidwillig een uitgebreide overdracht en opleiding aan voor een vlotte overname. Dit waarborgt een naadloze voortzetting van de investering en geeft u het vertrouwen om succesvol te beheren.
Dit is een unieke kan om een stabiele winstgevende belegging in Grobbendonk te verwerven. Aarzel niet om contact op te nemen met ons voor meer informatie en een persoonlijke bezichtiging.
Grijp de kans om uw investeringsportefeuille uit te breiden en financiële vrijheid te bereiken met deze aantrekkelijke beleggingsoptie!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 990.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
726 m2
Bewoonbare oppervlakte
1150 m2
Referentie
MIDIBB2TCZAK
Makelaar Code
90115
EPC Waarde
136 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
07 Apr 2024
€990.000 / Heylen Vastgoed
28 Jan 2024
€1.100.000 / Heylen Vastgoed
29 Oct 2023
€1.390.000 / Heylen Vastgoed
16 Jul 2023
€1.600.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com