Home Te Koop Huis 2288 Grobbendonk
Lambertusheide 9
Kaart

Lambertusheide 9

2288 Grobbendonk Huis Te Koop
255 m² wonen
2036 m² perceel
3 slaapkamers

Deze goed onderhouden, vrijstaande woning is gelegen op een perceel van ongeveer 2000 m². Ondanks de rustige ligging in een doodlopende straat, omringd door groen en bos, zijn het centrum, supermarkt, E313 afrit en het treinstation gemakkelijk bereikbaar. De indeling op één niveau biedt alle woonfaciliteiten.

De indeling van de woning bestaat uit een inkomhal, woonkamer, keuken, veranda, afzonderlijk toilet, drie slaapkamers, badkamer, koele opslagruimte, wasruimte, inpandige garage en een tuin compleet met terras en tuinberging. Via de garage leidt een smeerput naar de kruipruimte, terwijl er ook een toegang tot de zolder aanwezig is. Verder is er achteraan in de tuin nog een werkplaats van 80m².

De royale inkomhal met garderobe biedt toegang tot zowel de ruime leefruimte als het slaapgedeelte. Het grote schuifraam in de leefruimte biedt een panoramisch uitzicht op de volledig omheinde tuin die op het zuiden ligt en grenst aan een kasteeldomein. Aangrenzend aan de leefruimte bevindt zich de ruime keuken en de aangrenzende veranda die ook uitkijkt op de tuin, met toegang tot een overdekt terras. Het slaapgedeelte omvat drie fraaie slaapkamers en een badkamer uitgerust met wastafel, toilet, bad en douche. Twee van de slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten.

* * *

Lambertusheide 9 - 2288 Grobbendonk - Goed onderhouden vrijstaande woning op een perceel van ca. 2000 m². De woning is rustig gelegen in een doodlopende straat in een groene en bosrijke omgeving, doch zijn het centrum en supermarkt, de oprit van de E313 en het treinstation nabij gelegen.Alle woonfuncties bevinden zich op het gelijkvloers.
De woning beschikt over een inkomhal, woonkamer, keuken, veranda, apart toilet, 3 slaapkamers, badkamer, koele berging, wasplaats, inpandige garage en een tuin met terras en tuinberging.De garage geeft via een smeerput toegang tot de kruipruimte, tevens is er in de garage een toegang tot de zolder. Achter in de tuin bevindt er zich tevens nog een werkplaats (80m²).
Vanuit de ruime inkomhal met garderobe heeft u toegang tot de grote leefru imte alsook tot het slaapgedeelte.Via een groot schuifraam in de leefruimte heeft u zicht op de volledig zuidelijk georiënteerde tuin welke volledig omheind is en grenst aan het kasteeldomein.Naast de leefruimte bevindt zich de ruime keuken met daarachter de veranda die tevens uitkijkt op de tuin. De veranda geeft toegang tot een overdekt terras. Het slaapgedeelte bestaat uit 3 mooie slaapkamers en een badkamer, deze is voorzien van wastafel,toilet, bad en douche. 2 slaapkamers zijn voorzien van ingebouwde kasten.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 498.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1974
Grond oppervlakte
2036 m2
Bewoonbare oppervlakte
255 m2
Referentie
4343620210810201029
Prijs Geschiedenis
10 Aug 2021
€498.000 / --
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com