Home Te Koop Huis 3150 Haacht
Vinkstraat 90
Kaart

Vinkstraat 90

3150 Haacht Huis Te Koop
189 m² wonen

Ontdek deze rustige, goed onderhouden en in 2016 gerenoveerde woning met prachtige vergezichten, garage en 3 slaapkamers. Gelegen op een ruim perceel van 12a 23ca, biedt deze woning ook een handige zolderruimte en een diepe, onderhoudsvriendelijke tuin op het noordwesten.

Betreed de woning via de inkomhal met trap naar de ruime woonkamer, uitgerust met een gezellige houtkachel. De praktisch vernieuwde open keuken (2020) is voorzien van veel kastruimte en moderne apparatuur zoals een gasfornuis met dampkap, grote spoelbak, magnetron, vaatwasser en koelkast. Vanuit de keuken heb je toegang tot de badkamer met ligbad en wastafel.

De eerste verdieping herbergt drie slaapkamers met laminaatvloer (ongeveer 12, 15 en 24m²) en biedt toegang tot de ruime zolderruimte. Buiten is er voldoende parkeerruimte op het perceel en een aangenaam overdekt terras. Extra kenmerken zijn het EPC label C, HR beglazing, verwarming op stookolie, twee tuinhuizen en een nieuw dak.

Mis deze instapklare en goed onderhouden woning niet! Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvend bezoek. De vraagprijs is exclusief notaris- en registratiekosten. Wil je weten wat jouw eigen woning waard is? Wij bieden altijd gratis en correcte schattingen aan!

* * *

Vinkstraat 90 - 3150 Haacht - Zeer rustig en goed onderhouden, gerenoveerde woning (2016) met prachtige vergezichten en garage op een mooi perceel van 12a 23ca met 3 slaapkamers, handige zolderruimte en diepe onderhoudsvriendelijke N-W tuin mag u zeker niet missen.

Langs de inkomhal met trap komt u in ruime woonkamer met houtkachel en praktische vernieuwde (2020) open keuken, dewelke is uitgerust met veel kastruimte, een gasfornuis met dampkap, grote spoelbak, microgolf, vaatwasser en ijskast. De keuken biedt toegang naar de badkamer dewelke voorzien is van een ligbad en lavabo.
Op de eerste verdieping 3 slaapkamers (circa 12, 15 & 24m²) met laminaatvloer en toegang naar de ruime zolderruimte.
Er is voldoende parkeerruimte vooraan de woning op het perceel. Aangenaam overdekt terras, EPC label C. HR beglazing. Verwarming op basis van stookolie. Twee tuinhuizen aanwezig. Nieuw dak.

Wees snel en contacteer ons nu voor een vrijblijvend bezoek ter plaatse aan deze instapklare en goed onderhouden woning. Vraagprijs exclusief notaris- en registratiekosten.

-Wil u weten wat uw eigen woning echt waard is? We schatten altijd gratis en correct! –

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 359.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1950
Bewoonbare oppervlakte
189 m2
Referentie
U4CKXYRMWH9R
Makelaar Code
6250
EPC Certificaat
20240329-0003195093-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€359.000 / Immo Marina Tremelo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com